מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממורמרת ומתוסכלתAnni07/12/2007
שלום רב! אני בת 26, מאורסת לבחור בן 35. מאז שעברנו לגור ביחד (עוד לפני האירוסין), כמות יחסי המין ביננו ירדה ואפשר אפילו לומר נעלמה (יכולים לעבור מס' שבועות עד חודש בין פעם לפעם). בכל פעם שאני מעלה את הנושא (דבר הקורה רבות כי הנושא מאוד מציק לי), אני זוכה לקבל מליון תירוצים שונים (שנכונים אמנם, כמו עומס לימודים, מבחנים, עבודה וכו').
ניסיתי לדבר איתו כבר כמה פעמים, להסביר שאנחנו רק בהתחלה, עוד מחכים לנו חיים עמוסים ועם הרבה מכשולים ואז מה יהיה?! אמרתי לו אני ממורמרת, מתוסכלת ושבחיי זוגיות זה אחד מהדברים שצריכים ורצוי שיהיו על מנת לא להגיע למקרים, כמו שקורים רבות והם מציאת חיי המין מחוץ למערכת הזוגיות.... שאלתי האם ישנה בעיה של משיכה? של משהו שמפריע (למרות שכלום לא השתנה בי מאז שהדברים היו אחרת), כמובן שגם לשאלה זו, זכיתי לתשובה שלילית.
לפעמים לאחר שיחות שכאלו, אכן קורה משהו ביננו, אבל גם אז, ההרגשה שלי היא שזה קרה על מנת "לעשות וי" ו"לסתום לי את הפה" (סליחה על הבוטות).
אני אובדת עצות, לא יודעת כבר מה להגיד ואיך להתנהג.... אני לא רוצה עתיד כזה עם הבחור שאני כ"כ אוהבת ורוצה להמשיך איתו את שארית חיי.
כל הזמן שומעים שהאישה לא רוצה, שהיא הבעייתית, אצלינו זה בדיוק ההיפך... והייתי כל כך רוצה לפתור זאת.
אודה לעזרתכם.
בברכת שבת שלום וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נפוץ לא פחות מאישה שלא רוצה המין
ר07/12/2007לא ממש קובע בנושא יש לא קצת מיקרים דומים לשלך, יכול ליהיות שכל הלחץ של הלימודים והמבחנים מותירים אותו עייף ותשוש בישביל סקס הזוגיות באופן כללי בסדר אצליכם?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
Anni08/12/2007אכןכן, כל השאר בסדר גמור אבל נושא זה מעיק עליי מאוד- הרי אם עכשיו כששנינו סטודנטים המצב כך, מה יהיה אח"כ????
המון תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנני שלום
סיון93608/12/2007בגילכם לא אמורה להיות ביעה במיניות, וגם עם יש עומס של בחינות לימודים עבודה וכו' סקס הוא בדר"כ סוג של פורקן.
לחלוטין קיימות תקופות שבהן אין חשק מיני לאחד מבני הזוג אבל אם זה קורה זה תקופתי (חודשיים שלושה), אם תקופה כזו עברה והדבר לא נפתר מעצמו, הייתי מייעצת לך לפנות לייצוץ זוגי, אני מאמינה כי בייעוץ מסודר יוכלו למצא את הבעיה ולטפל בה...
בהצלחה!!!
המשך חג שמח ושבוע מצויין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנני שלום
סיון93608/12/2007בגילכם לא אמורה להיות בעיה במיניות, וגם עם יש עומס של בחינות לימודים עבודה וכו' סקס הוא בדר"כ סוג של פורקן.
לחלוטין קיימות תקופות שבהן אין חשק מיני לאחד מבני הזוג אבל אם זה קורה זה תקופתי (חודשיים שלושה), אם תקופה כזו עברה והדבר לא נפתר מעצמו, הייתי מייעצת לך לפנות לייצוץ זוגי, אני מאמינה כי בייעוץ מסודר יוכלו למצא את הבעיה ולטפל בה...
בהצלחה!!!
המשך חג שמח ושבוע מצויין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנני שלום
סיון93608/12/2007בגילכם לא אמורה להיות בעיה במיניות, וגם עם יש עומס של בחינות לימודים עבודה וכו' סקס הוא בדר"כ סוג של פורקן.
בהצלחה!!!
המשך חג שמח ושבוע מצויין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה קלאסי של חוסר התאמה מינית
קמרש10/12/2007זה אמנם נשמע קשה : אבל תיפרדו!
הוא לא ישתפר - ולך מצפים חיים מלאים בתסכול
ומרמור.
עכשיו אתם סטודנטים - אחר כך יהיו עבודה ילדים וכו' ...
תירוצים תמיד יהיהו - הבעיה היא בשורש ולא במשהו חיצוני.
אל תתחתני איתו - תצטערי על כך כל חייך ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)