טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני יודע שזה אולי לא ממש קשור אבל זה באמת מטריד אותי. אין לי פין ממש גדול, אפילו די קטן, וזה לא מפריע לי. אבל כל הזמן יש לי בליטה כזאת במכנסיים של הפין, לא משנה עם איזה מכנסיים אני הולך. אני בן 15 וזה מאוד מפריע לי. גיליתי שאם אני מצמיד את הפין כלפי מטה ולא כלפי מעלה כמו שאני הולך בדרך כלל זה לא בולט אבל ישר זה עולה וזה גם לא נוח.
אני יודע שזה אולי לא מתאים אבל זה באמת באמת חשוב לי, תודה, אמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בעצם מה שעידן רצה לומר שאינך שונה מאחרים בני גילך. תשתדל ללבוש מכנסיים רחבים ולא הדוקים ואז הבליטה פחות תראה, השאלה מדוע זה מפריע לך כל כך? יש דברים טבעיים שאין לנו שליטה עליהם, תתייחס אל זה בטבעיות ובהבנה שאתה מתבגר, זה חיובי ומרגש לדעת שאתה מתבגר כפי שצריך והתגובות הגופניות שלך נורמליות ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד