בליטה במכנסיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה במכנסיים
    אמיר
    30/12/2010

אני יודע שזה אולי לא ממש קשור אבל זה באמת מטריד אותי.
    אין לי פין ממש גדול, אפילו די קטן, וזה לא מפריע לי. אבל כל הזמן יש לי בליטה כזאת במכנסיים של הפין, לא משנה עם איזה מכנסיים אני הולך. אני בן 15 וזה מאוד מפריע לי.
    גיליתי שאם אני מצמיד את הפין כלפי מטה ולא כלפי מעלה כמו שאני הולך בדרך כלל זה לא בולט אבל ישר זה עולה וזה גם לא נוח.

אני יודע שזה אולי לא מתאים אבל זה באמת באמת חשוב לי,
    תודה, אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליטה במכנסיים

הוספת תגובה

• בליטה במכנסיים - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    31/12/2010

רגע רגע... הבליטה היא יותר מאשר יש לכל אחד באופן טבעי? מה אתה רוצה מכנס שטוח?
    ולא, אני לא מסתלבט עליך. רק רוצה להבין.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בדיוק

אמיר
    31/12/2010

כאילו, לרוב האחרים אני רואה שאין להם בליטה בכלל.. אין לי פין גדול בהשוואה לממוצע, אפילו קטן.. ואני רוצה להבין מה אפשר לעשות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה באמת חשוב לי

אמיר
    02/01/2011

זה באמת חשוב לי ואני צריך תשובה.. העניין הזה מאוד מביך אותי ומטריד אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה באמת חשוב לי - תגובה

נטע ידיד
    02/01/2011

בעצם מה שעידן רצה לומר שאינך שונה מאחרים בני גילך. תשתדל ללבוש מכנסיים רחבים ולא הדוקים ואז הבליטה פחות תראה, השאלה מדוע זה מפריע לך כל כך? יש דברים טבעיים שאין לנו שליטה עליהם, תתייחס אל זה בטבעיות ובהבנה שאתה מתבגר,
    זה חיובי ומרגש לדעת שאתה מתבגר כפי שצריך והתגובות הגופניות שלך נורמליות ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו