צריך עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עצה
    אבי
    30/12/2010

שלום אני בחור לא מסתפק מינית ובא לי לעשות סקס כל יום האם ושאלתי אליכם היא האם יש תרופה מפחיתה את החשק המיני ?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עצה

הוספת תגובה

• צריך עצה - תגובה

02/01/2011

קודם כל נסה להבהיר מדוע זה מציק לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

אבי
    18/01/2011

אני לא מסתפק מינית וזה עושה לי בעייה כי אני אני נשויי ואישתי מסתפקת מינית פעם עד פעמיים בשבוע ואני יודע שזה נורמאלי בשבילה אבל זאת בעייה רצינית בשבלי כי אני בא לי כל יום ובאותו זמן לא קל לי להיות עם אחרת ולבגוד בה אז מה אני אמשיך את החיים שלי
    עושה בייד?!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב - תגובה

21/01/2011

אז יכול להיות שכדאי לכם לגשת יחדיו לטיפול ולמצוא את השביל העובר ומגשר בין רצונותיכם. פערי חשק היא סיבה נפוצה לפנות לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו