כאבים בחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחדירה
    תמר
    01/01/2011

שלום,

אני נשואה מזה 4 חודשים ולפני כן לא קיימתי יחסי מין.

לקח לנו חודשיים עד שהצלחנו שתהיה חדירה בפעם הראשונה בשל כאבים שלי בכל פעם שהתחלנו בחדירה. בתקופה זו הלכתי לרופאת הנשים שלי ששללה וגינימוס אך לא ביצעה בדיקה יותר מקיפה כיוון שטרם הצלחנו לקיים יחסי מין.

בחודשיים האחרונים הצלחנו אך זה מלווה בכאב רב שלי זאת על אף שאני שולטת בעומק/קצב, אנחנו משתמשים בחומר סיכה ואני מגורה. פשוט עצם החדירה כואבת לי. תחושה שאין שם מספיק מקום.

בן זוגי מאוד סבלני כלפי זה (יותר משאני מוכנה להיות סבלנית) ומחזיק את האמונה שזה זמני ויעבור. אני לא כל כך יודעת מה לעשות כי הנסיונות מאוד כואבים לי (לפני החדירה אני מצליחה להינות, אבל החדירה עצמה בסוף כואבת). אני גם שמה לב שזה קצת מוציא לי את החשק לעיתים להיכנס למצב כזה או שאנחנו מקיימים יחסים אך ללא חדירה.

לא נראה לי שהמקור זה קושי בקשר, כי אנחנו מדברים על זה באופן מאוד פתוח ויש הרבה קרבה ואינטימיות סביב זה.

מה זה יכול להיות?

מה עושים?

האם זה נורמאלי בגלל שהאזור עוד לא רגיל וזה יעבור? (אם כן זה יעזור לי לעמוד בכאב, אם אני אדע שזה זמני).

תודה רבה מראש,

תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחדירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו, זקוקה לעצה

תמר
    03/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני כמוך

סוניה
    04/01/2011

אין לי תשובה אני בדיוק באותה סיטואציה כמוך. הרופא שלל שיש לי וגיניסימוס ואני אישית מצליחה לקיים יחיסי מין אבל תמיד השלה הראשון של הכניסה כואב. ואין לי מושג למה? זה רק בפתיחה, בהתחלה יש כאב וזה משגע אותי למה? ואיך מעבירים את זה? ואני הרבה יותר זמן פעילה מינית מימה שאת מתארת ומבאס אותי שזה לא עובר כי ללא ספק זה מעיק ומעיב עליי ועל בן זוגי . מחכה לתשובה כמוך גם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בחדירה - תגובה

נטע ידיד
    07/01/2011

יתכן ויש לך וסטיבוליטיס, אדמומיות ורגישות סביב פתח הנרתיק. כ20% מהנשים סובלות מכאבים בחדירה. חשוב מאד שתלכי לבדיקה ולטיפול אצל גנקולוג שהוא גם מטפל מיני. בדרך כלל הטיפול הזה כולל גם שיחות עם מטפל מיני. חשוב שתמשיכו לקיים יחסי מין ללא חדירה כל עוד לא פתרת את בעיית הכאב, ניתן להנות ולהגיע לאורגזמה גם ללא חדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו