מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהElena08/12/2007
שלום רב
אני בן 32 , נשוי כמעט שנתיים. אני מאוד מתבייש לדבר על זה, אבל אני גומר מהר, אני לא בחור בן 17, אני לא מעשן, היחסים שלי עם אישתי מאוד טובים. היא סבלנית, אבל לעיתים אני מרגיש כאילו זה נמאס עליה והיא לא יכולה לסבול עוד. היא שלחה אותי לאורולוג שאמר שעלי לקחת קסרוקסט ובכך אני אוכל לשפר את הכושר המיני שלי. יש זיקפה טובה, אני מתגרה די מהר ויש לי חשק מיני.
האם ניתן לעזור לי לא בעזרת התרופות, בסופו של דבר קסרוקסט הוא אנטידפריסנט ואני לא בדיכאון או משהו כזה. טסטוסטרון שלי 12. אם זה קובע גם כן איך ניתן לשפר אותו ומה בכלל עלי לעשות במקרה שלי
תודה רבה על תשומת לבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדן
סיון93608/12/2007ישנה טבעת - שניתן לקנות בחנויות לאביזרי סקס. את הטבעת הזו אתה יכול להלביש עלייך ולקיים איתה יחסים עם אישתך.זה לא קונדום ולא דומה לו. הטבעת לוחצת מעט, ויכולה לעזור לך למשוך את האקט המיני יותר זמן. בנוסף שינן טבעות שבחלקן החיצוני הן בנויות להגביר את העונג של זוגתך...
בהצלחה
ושבוע מצויין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירה
11/12/2007דן תודה על פנייתך!
שפיכה מהירה היא תופעה נפוצה מאוד ועל כן תוכל למצוא התייחסויות רבות לכך כאן אצלנו בפורום. הטיפול התרופתי אינו ההמלצה הראשונית שלי ואני אמליץ על סרוקסאט, רק כאשר אין אפשרות לגשת לטיפול סקסולוגי. בכך אני מסכים לחלוטין עם גישתך.
בטיפול סקסולוגי אתה מתרגל ולומד לשלוט על עיתוי השפיכה ברמות גירוי משתנות ובתנאים שוניים, עד מצב שבו אתה יכול להמשיך את אקט החדירה בשליטה. תוכל לקרוא על הבעיה והטיפול בספר פז"מ - פריקת זרע מהירה של הלן סינגר-קפלן. שיתוף בת הזוג בטיפול חשוב ומסייע.
טבעת הינה פתרון טכני, ממש כמו הסרוקסאט. הם מאפשרים יותר זמן, אך לא פועלים בעצם על מקור הבעיה.
הזהר משרלטנים ותרופות קסם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)