יש אהבה אבל אין סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש אהבה אבל אין סקס
    דנית
    25/01/2007

שלום לכם, אני וחבר לי עברנו לגור ביחד לפני שנה וחצי ומאז הסקס בינינו רק הולך ומתדרדר. לפני שעבנרו לגור ביחד היינו עושים מלא סקס ועם הזמן זהפך להיות פעם בשבוע ואחרי זה פעם בשבועיים. לי זה ממש לא מספיק, אבל ככשאלתי את חבר שלי הוא אמר שאין לו צורך ביותר מזה. לי נראה שהוא סתם אומר ושיש משהו שמטריד אותו. חשוב לציין ששנינו עובדים קשה וגם לומדים והרבה פעמים אנחנו מגיעים הביתה עייפים...אבל זה לא תירוץ. יכול להיות שיש בן אדם שבאמת מספיק לו רק פעם בשבועיים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש אהבה אבל אין סקס

הוספת תגובה

• זה ייתכן אבל...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/01/2007

בזוגיות, כמו בזוגיות, יש מקום ללכת אחד לקראת השני ולהתפשר!. אם לך יש צורך ליותר מפעם בשבועיים, יש מקום שחברך יתחשב בך ויעניק לך יותר. לא תמיד עושים סקס רק אבל רק מתי שבר רק לאדם אחד.
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

שני
    26/01/2007

אני חושבת שאין לך מה לדאוג מה שאת מספרת זה קורה לי אני נשואה כבר שנה ולי לפעמים לא בא לקיים יחסי מין כל יום שבא לי פעמיים בשבועיים וזה נורמלי לחלוטין ולפעמים כמו שאמרת לפעמים מרוב שאנחנו טרודים בדבר מסויים אין לנו חשק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו