חוסר התאמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר התאמה
    מריל
    02/01/2011

שלום
    אני נשואה שנתיים לבן זוג איתו אני חיה כבר 6 שנים. יש לנו תינוק בן שנה
    בסך הכל היחסים בינינו טובים, יש אהבה גם אם לא מאוהבות מטורפת ויש תקשורת. הסקס הוא טוב מבחינה פיזית כשהוא קורה, כלומר אני תמיד גומרת ואני נמשכת אל בעלי. הבעיה היא בעצם בחשק המיני שלו שלא תואם את שלי, נדיר שהוא יוזם את יחסי המין, אם אני רוצה אני צריכה ליזום. זה תמיד היה ככה ולא בגלל שיש לנו תינוק קטן בבית. בעיה נוספת היא שאני נמשכת גם לגברים אחרים. הם יכולים להיות הרבה פחות מושכים פיזית מבעלי אבל יש יותר חיבור מנטלי וברמת התחושה שלי שהם ממש רוצים אותי. אני מרגישה שבעלי לא ממש זקוק לסק והגברים האחרים כן, הם ממש זקוקים לי ואני נורא אוהבת את התחושה הזו. זה בעצם מה שמדליק אותי. פחות מעניינת אותי האורגזמה נטו. אני מפחדת לעבור את הגבול איתם ולבגוד בבעלי. מצד שני שיחות עם בעלי מביאות לשינוי נקודתי בלבד ושוב צריך להתאמץ כדי "לדחוף את העגלה". יש עיצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר התאמה

הוספת תגובה

• היי לך

דנה
    04/01/2011

הייתי בדיוק באותו מצב שלך מזדהה מאוד עם התחושה שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר התאמה - תגובה

נטע ידיד
    07/01/2011

ממליצה לכם לפנות לטיפול מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו