טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני במערכת יחסים כבר תקופה ואני מרגישה שהסקס לא מספיק טוב.. אני לא רוצה לדבר איתו על זה אני לא רוצה להישמע פתטית, אך באמת רציתי לדעת, האם יש דרך לשפר את הביצועים מבלי לפתוח את הנושא בפניו? במה זה מתבטא? ואיך אפשר לכוון כדי שבאמת זה יבוא לידי ביטוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאד קשה לשפר את הסקס בלי שתדברי על כך. המוח שלך אינו שקוף ואם לא תאמרי מה את רוצה, אוהבת ומרגישה הוא לא ידע. דרך נוספת ללא דבור בקול רם היא ע"י כך שתניחי את היד שלך ע היד שלו ובחלק מהמקומות תובילי את ידו ובדרך זו תלמדי אותו מה את אוהבת ומה לא, זה בעצם דיבור מסוג אחר אבל עוד דרך לתקשר. בכל מקרה חבל שלא תהני בגלל בישנות או מבוכה, חשבי על כך - לחשוף את אברי מנך את חשה בנוח אך לדבר על הדברים לא???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד