גודל איבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל איבר המין
    אני
    02/01/2011

רציתי לדעת האם גודל הפין שלי הוא קטן לגילי. הגודל 12 ס"מ ואני בן 28
    אשמח לקבל תשובה והסברים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל איבר המין

הוספת תגובה

• מישהו...

אני
    03/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל איבר המין - תגובה

03/01/2011

תהיות לגבי גודל הפין מטרידות גברים מימים ימימה, ואף תורמות לפרנסת שרלטנים רבים. אל מרפאתי מגיעים צעירים רבים המתוסכלים מגודל איבר מינם. לאחר בדיקה מסתבר שלרובם המוחץ (כ- 99% !) איבר מין בגודל וצורה תקינים לחלוטין! פשוט, כאשר מדובר באף, אוזניים, צבע עיניים וכדומה, קל מאוד להשוות. לעומת זאת, לגבי קשה להשוות כשמדובר באיבר המין ובד"כ ההשוואה נעשית מול סרטי פורנו, שאינם משקפים את התמונה האמיתית. יש השואבים מידע לגבי הגודל מאתרים מסחריים בהם כתוב שהגודל הממוצע הוא לפחות 20 ס"מ, וכך כל אחד הנכנס לאתר כזה, חושב שמדובר באמת מדעית צרופה ומסיק שהאיבר שלו קטן.אותם אתרים מציעים "הצלה" בדמות תרופות, אבקות ושיטות להגדלת הפין.

כבר בשנות ה- 40 חוקרים ממכון קינסי בארה"ב פרסמו מידע לגבי אורך הפין ורוחבו. לפי קריטריונים רפואיים פין נחשב תקין במידה ואורכו יותר מ- 6.5 ס"מ במתיחה מקסימלית (כשהוא רפוי) או יותר מ- 10 ס"מ בזקפה מלאה. הטווח הממוצע הוא 12-14 ס"מ. כלומר, בתחום הזה אתה יכול להיות רגוע - גודל הפין שלך תקין לחלוטין, מה גם שבגילך לא מיצית עדיין את התפתחותך המינית. אם אתה עדיין מוטרד, כדאי שתיגש לבדיקה וייעוץ במרפאה ייעודית (לפי הקישור בסופה של השאלה).

לא חשובה גודל הסירה, אלא גובה הגלים... כלומר, חשוב יותר מה עושים ואיך. הכי חשוב מה נמצא כמטר מעל אותו איבר ולא גודלו. מיומנות, דאגה, תקשורת, אכפתיות, תשוקה ורגשות של מה שמחובר אל איבר המין. במידת הצורך תוכל לפנות לייעוץ מיני באחת המרפאות המוסמכות המופיעות בדף הבית של החברה הישראלית לבריאות מינית או של האגודה הישראלית לטיפול מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו