האם אני הומו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני הומו?
    דייב
    03/01/2011

שלום אני בן 16 ואני נמשך לבנות שאני חרמן ואני מגיע למצב של אוננות אז אני בדרך כלל צופה בפורנו וממש חשוב לי שאיבר במין הגברי יהיה בולט בסרט בו אני צופה ושאני חרמן זה ממש מטריף אותי איבר מין גברי ממש בא לי למצוץ כזה אחד גדול ושהוא יגמור לי על כל הפנים וזה רק שאני חרמן שאני גומר זה כבר מגעיל אותי כבר כמה פעמים גמרתי לעצמי בפה ובלעתי אני מסוגל למצוץ לעצמי זה אומר שאני הומו ?? עם כל זאת אני נמשך לבנות ושאני לא חרמן אני ממש נגעל מבנים ... בבקשה לעזור תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני הומו?

הוספת תגובה

• אם אתה לא מפנטז

שלומי
    03/01/2011

אם אתה לא רוצה לדפוק בתחת גבר אז אתה לא הומו אני הייתי מציע לך לנסות ללכת למקום של גברים כמו סאונה ולראות אם זה ימשוך אותך אם כן יש לך בעייה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני הומו? - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    03/01/2011

בגיל 16 יש המון סקרנות מינית, אשר בין היתר יש בה ניסיון, מחשבות הומוסקסואליות. זה עדיין לא מעיד על דבר וחצי דבר. קח ת'זמן בלי לחץ לגבש את העדפה המינית שלך.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו כאן בשבילך

יש עם מי לדבר
    03/01/2011

קראתי את מה שכתבת, והתרגשתי כי נזכרתי בגיל ההתבגרות שלי, ובלבטים שעברו עלי. אני לא שיתפתי אף אחד והיה לי נורא קשה עם זה. אז קודם כל, כל הכבוד לך על כך שאתה משתף, ומתייעץ - ולא מדחיק את הדברים. זה מראה שיש לך בגרות וכוח להתמודד. כל הכבוד!

לגבי העניין עצמו,
    תראה, זה נכון שבגיל ההתבגרות יש כל מיני תחושות, והנטייה המינית עדיין לא מגובשת לגמרי, כלומר יכול בהחלט להיות שמדובר רק בדבר של גיל ההתבגרות.
    מצד שני, כמו בני אדם סטרייטים, גם הומוסקסואלים חווים את תחילת ההתפתחות המינית בגילאים 13-14 לערך ומתחילים להרגיש תחושות אירוטיות ולפנטז על בני מינם, ויכול להיות שאתה נמשך לבנים – (אתה יודע שלא חייבים להיות או הומו או סטרייט - אפשר להמשך גם לבנים וגם לבנות....)

אז קודם כול חשוב לדעת - שאתה לא חייב להחליט, ובטח לא כרגע. אתה יכול לבחור להתנסות, או לא להתנסות, אתה יכול להחליט שאתה נותן לעצמך זמן לבחון את התחושות האלה...
    הייתי מציע לך לעשות דבר כזה.

ישנה עוד נקודה חשובה שאתה צריך לחשוב עליה עם עצמך.

כפי שרשמתי קודם, אינני יודע אם אתה הומו או לא - זאת כדאי לך ללבן בטלפון עם המתנדבים שלנו,

אבל - חשוב שתשאל את עצמך - מה אומרת המילה "הומו" בעבורך...מה מפחיד אותך בלהיות הומו, מדוע אתה מרגיש שאתה "נגעל מבפנים"?

כלומר, לפני לא הרבה שנים, למילה הומו היו סטיגמות מאוד קשות. היום לשמחתי המצב השתנה - ולהומוסקסואלים יכולים להיות חיים רגילים לגמרי. הם יכולים ליצור זוגיות ארוכה, אהבה עמוקה, להביא ילדים (למשל על ידי הסכמי הורות, או פונדקאות) ויש עשרות אלפי ילדים הומואים שהוריהם מקבלים אותם באהבה (לצערי יש גם מקרים הפוכים - שהורים לא מקבלים את הילדים שלהם).

כלומר - כדאי לך לשאול את עצמך, מהם החששות שיש לך מהמחשבה שאולי אתה נמשך גם לבנים....איך אתה מדמיין חיים כהומוסקסואל....

שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה לי שזה נורמלי כל הקטע הזה

דייב
    03/01/2011

אני רוצה למצוץ זין גם שאני לא חרמן זה לפחות מה שעובר לי בראש אני רוצה להרגיש אותו בפה שלי ולהרגיש את השפיכה בתוך הפה שלי למרות שלדפוק מישהו אחר בתחת ממש אבל ממש מגעיל אותי...רק שאני חרמן אני מרגיש שאולי קצת באלי לקבל בתחת אבל שאני עם חברים אז אני ממש נגעל מזה או שאני ביציאות אני נמשך לבנות וממש מגעיל אותי בנים אני מגדיר את עצמי סטרייט אבל כל הקטע הזה לא מרגיש לי נורמלי ואני כן מעדיף את עצמי בתור סטרייט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דייב
    03/01/2011

למרות שכבר כמה פעמים גמרתי לעצמי בפה ובלעתי מרוב סקרנות וברגע שאני גומר זה פשוט מגעיל אותי ואני נרתא אבל אז כבר בפה שלי וזה כבר מאוחר מידי אז או שאני יורק או שאני בולע מהר בלי להרגיש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו כאן בשבילך

יש עם מי לדבר
    05/01/2011

קראתי את מה שכתבת, והתרגשתי כי נזכרתי בגיל ההתבגרות שלי. אני לא שיתפתי אף אחד והיה לי נורא קשה עם זה. אז קודם כל, כל הכבוד לך על כך שאתה משתף, ומתייעץ - ולא מדחיק את הדברים. זה מראה שיש לך בגרות וכוח להתמודד. כל הכבוד!

לגבי העניין עצמו,
    תראה, זה נכון שבגיל ההתבגרות יש כל מיני תחושות, והנטייה המינית עדיין לא מגובשת לגמרי, כלומר יכול בהחלט להיות שמדובר רק בדבר של גיל ההתבגרות.
    מצד שני, כמו סטרייטים, גם הומוסקסואלים חווים את תחילת ההתפתחות המינית בגילאים 13-14 לערך ומתחילים להרגיש תחושות אירוטיות ולפנטז על בני מינם, ויכול להיות שאתה נמשך לבנים – (אתה יודע שלא חייבים להיות או הומו או סטרייט - אפשר להמשך גם לבנים וגם לבנות....)

אז קודם כול חשוב לדעת - שאתה לא חייב להחליט, ובטח לא כרגע. אתה יכול לבחור להתנסות, או לא להתנסות, אתה יכול להחליט שאתה נותן לעצמך זמן לבחון את התחושות האלה...אתה ממש לא חייב לבחור.

ישנה עוד נקודה חשובה שאתה צריך לחשוב עליה עם עצמך. חשוב שתשאל את עצמך - מה אומרת המילה "הומו" בעבורך...מה מפחיד אותך בלהיות הומו, מדוע אתה מרגיש שאתה "נגעל מבפנים"?

כלומר, לפני לא הרבה שנים, למילה הומו היו סטיגמות מאוד קשות. היום לשמחתי המצב השתנה - ולהומוסקסואלים יכולים להיות חיים רגילים לגמרי. כלומר - כדאי לך לשאול את עצמך, מהם החששות שיש לך מהמחשבה שאולי אתה נמשך גם לבנים....איך אתה מדמיין חיים כהומוסקסואל....

שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו