לא כול הנשים משפריצות אני כן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא כול הנשים משפריצות אני כן
    שלומי
    03/01/2011

אני חייבת לומר שבהתחלה התביישתי עם בעלי כי ממש כל המיטה או חלק גדול ממנה נרטבה,
    זה בערך כמו להוציא חצי כוס מיים
    יש לציין שזה בכלל לא שתן כי לפני היחסים אני הולכת לשירותים ומרוקנת את כל השתן שיש לי .
    בפורום של רופאי נשים בחו"ל נאמר בפירוש שלא כל אישה יש לה את זה יש מעט מאוד נשים כשהן מגיעות לאורגזמה הן מוציאות כמות של נוזל .
    אותם נשים הבעלים מאוד מרוצים כי הם יכולים לדעת מתי האישה גמרה או היגיע לאורגזמה לפי ירידת המיים או ההשפרצה שאתם קוראים לה
    אני יכולה להשפריץ מספר פעמים בשעה של יחסים לפחות 3 -5 פעמים הבעייה שיש לקחת בחשבון שהכול נרטב ולכן יש להכין מראש מגבת גדולה.
    לבעל זה יתרון כי הכול רטוב וטוב לא כי יותר נעים להכניס ולהוציא כשממש הכול רטוב כולל הישבן .
    נשים שאין להם את זה לא יכולות לעשות זאת כי זה בדרך הטבע אלא אם כן הם ישתינו בכוונה אבל יש הבדל בן השתן לנוזל שיוצא כי הנוזל שיוצא הוא לא שתן הוא מימי כזה וללא ריח של שתן .הוא מעורב גם עם חומר שמנוני שמחחליק הכול.
    עד כאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא כול הנשים משפריצות אני כן - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    03/01/2011

אמת דיברת. התופעה שאת מתארת מוכרת.
    ותודה שחלקת עם הקוראים את העניין.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ריקי

אביב
    05/01/2011

סליחה על חוצפתי אך אני חייב לציין שאשרי הבעל שאשתו משפריצה לדעתי זה מגרה ברמה אדירה הלואי והייתה לי הזדמנות להכיר אשה כזו ( אם את מכירה אשה כזו אשמח שתכירי ביננו למרות שאני לא מאמין שאת מכירה )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו