בעיות זיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זיקפה
    עגולה
    08/12/2007

אני במערכת יחסים עם בחור (עוד לא קיימנו סקס מלא) שנינו באותו גיל נושקים ל- 40.
    הנגיעות ביננו נעשות מאוד בהדרגתיות אבל עם המון עוצמה. נשיקות שאורכות 10 דקות מדהימות וחושניות. שמתי לב שבזמן הנשיקות לא עומד לו. איך זה יכול להיות?
    התחלנו להתקדם בהתעלסויות שלנו, יש לציין שהוא "יודע את המלאכה" , ממש אלוף. חשבתי שאם הוא ככה ב"לפני" בטח יהיה פיצוץ ה "אחרי"
    אבל....למרות התעלסויות חושניות לא עומד לו. פעם ראשונה שאני נתקלת בזה, וברור לי שזה לא בגללי.
    גם אחרי מציצה לא עומד לו ושמתי לב כשהוא עמד על הרגליים יותר עמד לו משהוא שכב.
    אני לא יודעת איך לשאול אותו על כך. מה צריך לעשות ואם זה ימשיך ככה אני אתפטר.
    עוצו עיצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיקפה

הוספת תגובה

• עגולה שלום

11/12/2007

יכולות להיות הרבה סיבות להפרעה בזקפה. העובדה שלא עומד לו אינה מצביעה על מידת משיכתו אלייך, ואני לא מציע לך להשתמש בזה כברומטר ולהחליט על סמך זה אם את "מתפטרת" או לאו. איני יכול לדעת מה הסיבה מבלי לדעת את הרקע הרפואי של בן זוגך ועוד הרבה שאלות רקע, אבל אני מציע לך לעלות זאת בשיחה פתוחה עימו.

נראה שאת מאוד נהנית בשלב זה, וכדאי שכרגע זה גם יהיה המוקד, במקביל לבניית ושיפור התקשורת הזוגית. פיטורין לא יואילו לאף אחד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו