אורך איבר מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורך איבר מין
    אלמוני
    06/01/2011

שלום רב,

הייתי מעוניין לברר לגבי הארכת איבר מין. אני רואה כי יש אתרים שמציעים הארכת איבר מין באמצעות "שתי ידים" בלבד. אין ספק שהשיטות נראות משכנעות והשאלה שלי היא האם זה באמת ייתכן? אני בן 24 ואורך איבר המין שלי הוא 11 ס"מ בזקפה, ובמצב רפוי לפעמים הפין "כאילו נעלם". במידה והשיטות האלה לא יעילות, האם ישנה אפשרויות אחרות על הפרק כי הנושא מאד מאד מפריע לי עם בחורות.
    אשמח לקבל התייחסותכם.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורך איבר מין

הוספת תגובה

• אורך איבר מין - תגובה

נטע ידיד
    07/01/2011

איני מכירה שיטה מתאימה להארכת איבר המין. ההנאה של האשה היא לא כתוצאה מעומק החדירה אלא כתוצאה מהגירוי בשליש החיצוני של הנרתיק. רק בשליש החיצוני הנרתיק מלא עצבים בשני השלישים הפנימיים האיבר כמעט ואינו רגיש לגירויים ולכן אין כל חשיבות לאורך הפין. מעבר לכך שכ80% מהנשים מגיעות לאורגזמה בעזרת הדגדגן ולא דרך הנרתיק, כך שעליך להתחיל להנות ממה שיש לך ולא להיות מתוסכל מהאורך של הפין. דרך אגב יש פערים במדידות האם מדדת בחלק העליון של הפין או התחתון? לבדיקתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורך איבר מין - תגובה

אלמוני
    08/01/2011

נטע תודה על התגובה,

אני לא כל כך הבנתי את כוונתך לגבי "פערים במדידות" האם שאלתך היא לגבי היקף הפין? במידה וכן אין פערים.
    יחד עם זאת אני יודע שישנו טיפול של שאיבת שומן מהאזור שמעל על הפין כדי למנוע מצב של "פין חבוי" האם בנושא הזה גם כרוכים סיכונים רבים כמו אין אונות ואימפוטנציה, או שניתוח כזה פשוט יותר?

תודה רבה על העזרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורך איבר מין - תגובה - תגובה

12/01/2011

תלוי איזה ניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו