מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לעידן מיליצ'רחסויה09/01/2011
שלום-
לפני זמן לא רב שאלתי פה אם נורמלי שגבר יצפה בפורנו וענית לי כי זה נורמלי אצל גברים ושאין לי סיבה לדאגה. אין זה מעיד שום דבר רע על הקשר.
קודם כל- רציתי להודות לך על תשובתך.
יחד עם זאת- אני מסתייגת מכך שאמרת שהתופעה נורמלית. שכיחה, אולי- אבל הקביעה שהיא נורמלית נראית לי בעיתית מהסיבות הבאות:
1) עובדה שגבר שנמצא במערכת יחסים וצופה בפורנו לרוב עושה זאת בהסתר. אם זה כ"כ לגיטימי, מדוע יש צורך להסתיר?
2) כסקסולוג יש לך השפעה בפורום הזה- קוראים אותו המון גברים ונשים ותגובתך נותנת לגיטימציה לתופעה, בעוד שידוע לי שנשים רבות לא רואות צפיה בפורנו בעין יפה
הייתי מצפה שתסייג את דבריך ולו רק בגלל שהתכנים בסרטים אלה לעיתים אלימים ורחוקים מלשקף את המציאות. לא פלא שלאחר צפיה בפורנו רואים יותר אלימות כלפי נשים ותפיסה שלהן כאובייקט מיני ותו לא.
אני לא מכירה הרבה גברים שהיו שמחים לדעת שבת זוגם מתגרה מצפיה גברים אחרים ומענגת את עצמה תוך כדי...
כתבתי את הדברים כי אני חושבת שצריך מאוד להיזהר עם הקביעה שתופעה זו נורמלית ולחשוב איך זה ישפיע על קשרים זוגיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידן מיליצ'ר - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר17/01/20111) אם הוא צריך להסתיר זה קשור לזוגיות ולא לנורמטיביות של צפייה בפורנו.
2) לא ננתי לגיטימציה, כתבתי את מה שהמחקר מביא וזה שגברים רבים (וגם נשים) צופים בפורנו.
#9תופתעי אבל המחקר מצביע על כך שמאז הפורנו יש ירידה באלימות מינית וכלפי נשים.
שוב כדי שלא תכעסי אני מסייג את כל מה שכתבתי, אבל בםורום כמו בפורום התשובות קצרות וענייניות .
על נושא הפורנו ניתן לכתוב מספר עבודות דוקטוראט.
והכי חשוב.... כל עוד זה נעשה בהבנת שני הצדדים (לשון זכר כלשון נקבה) הרי זה טוב לזוגיות!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)