תסכול ותקיעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסכול ותקיעות
    נביל
    09/12/2007

אני גבר בשנות השלושים המוקדמות שלי.אני נמנע מליצור קשרים שמובילים ליחסי מין עם בחורות מהסיבה הבאה-נסיוני המיני :לא עמד לי פעמיים עם זונה,עם החברות לא עמד לי או שעמד ונפל או שגמרתי לפני שעמד.באוננות אני תמיד משיג זיקפה.יש לי לפעמים זיקפות שמתעוררות ספונטנית.היו לי מעט נסיונות מיניים שעמד לי ושהכל התנהל לשביעות רצוני ממש מעט פעמים.אני נמנע מליצור קשר עם נשים בשל כך.אני ממש פוחד להיות מובך שוב.האם המקור נפשי או אורגני?איך אפשר לישבור את המעגל בבטחה?
    תודה על התשובה
    המתוסכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסכול ותקיעות

הוספת תגובה

• קשיי זיקפה-נפשי או אורגני

אורית פס
    10/12/2007

לפי תאורך -קשיי הזיקפה שלך מקורם נפשי ולא פיזיולוגי,מאחר ובעת אוננות אתה משיג זיקפות ,וכן יש זיקפות ספונטניות.
    מאד חבל שאתה נמנע מקשרים משום שיש פתרון לבעיתך-במקומך הייתי פונה לטיפול מיני שם ניתן יהיה לזהות באלו תנאים אתה נכנס לחרדת ביצוע ולא משיג,או מאבד זיקפה,ואיך ניתן לעקוף מצבים אלו.
    יש אפשרות להיעזר בכדורי ויאגרה ודומיו,זמנית עד שיחזור אליך הביטחון,אך רק בהמלצת ומירשם רופא.טיפול משולב במס' שיחות עפ"י הצורך ושילוב של טיפול תרופתי,אם ימצא מתאים ,יעזרו לך להתגבר על הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו