טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אשמח לקבל עצה איך לצאת מהבעיה שיש לי . אנחנו בני 40 + 3 ילדים . החשק של אשתי למין דעך ממזמן ורק לאחר לחצים הסכימה ללכת ליעוץ שלא עזר הרבה . אשתי טוענת שאין לה חשק ולא מפריע לה לא לקיים יחסים , היא עושה זאת בשביל לספק אותי בלבד וזה לא מפריע לה ולא חסר לה , פשוט הסיפור מת לה ואינני מצליח להצית אותו מחדש , אין לה כל מוטיבציה ללכת ליעוץ ומעדיפה להניח לנושא כפי שהוא . מה לדעתכם המומחים אני יכול לעשות על מנת להצית אותה ולשכנע אותה ללכת ליעוץ . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה מתאר בעיה נפוצה ולא פשוטה,בעיות חשק בקרב נשים [בעיקר במערכות יחסים ארוכות טווח]מוכרות ונתפשות פעמים רבות כנורמטיביות, מה קרה בטיפול אליו פנתה? כמה זמן נמשכת הבעיה? האמת,שיש מקום לעוד שאלות רבות וזה לא המקום,אז בקיצור: אתה לא אמור לוותר על חיי מין,תילחם על כך,באופן בו אתה מוכן לסייע בהסרת המיכשולים ,להבין יותר מה משפיע על אשתך ולעבוד ביחד על שינוי,לשם כך צריך להתחיל בשיחה. אשתך [אם לוקחת אחריות על היותה בת זוג] ,לא תוכל להתעלם ותיקח מצידה אחריות על טיפול בו חשה שנעזרת. יש מקום שתהיה שותף בטיפול המינון עליו אתם מחליטים עם המטפלת, לתת למין מקום יותר חשוב ב חיים ברוב המקרים דורש התגייסות של שני בני הזוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד