מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותליאור11/01/2011
המצב שלי הוא כזה:
אני בן 23 אני מתאמן (כרגע רק פעמיים בשבוע) ואני עם תזונה מאוד דלה, ללא פחמימות ושומנים וכ200~ ג' חלבון.
פעם בשבוע אני מעמיס הרבה מאוד פחמימות כדי לשמור על חילוף חומרים ככל האפשר.
כתוצאה מהתזונה הדלה אני מתאר לעצמי שרמות ההורמונים שלי ירדו ואיתם גם החשק המיני אמור לרדת.
אני רק שלושה שבועות עם התזונה הזאת ומתכנן להיות איתה כ5-6 שבועות.
אני נוטל אומגה 3, בין9-10 כדורים
סידן 1 ג'
ויטמין C 1 ג'
מולטי ויטמין
מגנזיום
על מנת לשמור על רמות ויטמינים תקינות בתקופה שכזאת.
הבעיה:
משום מה על אף התזונה הדלה הזאת אני פאקין חרמן!
כל יום בעבודה אני מרגיש את הרצון המיני וגם בבית וזה פשוט משגע אותי!
אין לי חברה כרגע אבל אני לא רואה כל קשר למצב כי יש לי את הדרכים לספק את עצמי...
מה אפשר לעשות עם האובר חרמנות הזאת אלוהים ישמור?!
קשה לי להתרכז בעבודה ממש!
הבעיה השניה, אתם בטח תגידו שהכל תקין ואתם לא מבינים מה ומי ומו...
אבל גודל איבר המין שלי הוא כ15-16 ס"מ ואני ממש לא מרוצה ממנו... למה? כי פשוט ככה.
מה גם שהוא לא עבה במיוחד.
אחרי כל זה הוא גם עם נטיה קלה שמאלה.
האם יש אפשרות ליישר את איבר המין?
זה כרוך בסיבוכים?
האם אפשר להגדיל את איבר המין ע"י מכשיר ייעודי לכך? (על עיקרון הארכת הצוואר האפריקאי)
במידה ואפשרי להאריך את הפין, זה יישר אותו גם על הדרך?
תודה רבה על ההתייחסות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
ליאור11/01/2011הגודל הוא כ14 ס"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול לקחת
אבנר11/01/2011מולטי ויטמין שכולל בתוכו את כל הויטמינים החיוניים.
אני לוקח כבר שנתיים מולטי ויטמין-מינרל ®Multi Vitamin VM-75 של סולגאר ואני חייב להודות שאני מרגיש יותר ערני ואפקטיבי. לגביי הבעיה השנייה שלך, לצערי אני לא יכול לעזור לא שמעתי על שיטות הגדלה זה כבר רופאים יוכלו אולי לענות לך.[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
ליאור12/01/2011אני נוטל מולטי ויטמין כבר.
לא מולטי ויטמין רגיל אלא של מתאמנים.
מה המולטי שהמלצת לי לקחת אמור לעשות? במה הוא אמור לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו?
ליאור13/01/2011תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות - תגובה
14/01/2011איבר המין שלך בגודל תקין לחלוטין. עקמת קלה זה דבר נפוץ ובדרך כלל אין צורך ליישר. לפי מה שאתה מתאר גם אין לך בעייה בהורמונים. לגבי החרמנות - אתה בעצמך אומר שיש לך דרכים לספק את עצמך. וזה בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)