שלום, שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, שאלה
    אלון
    12/01/2011

אם אפשר לקבל תשובה מאחד הרופאים הגברים,
    קראתי שאוננות יתר עלולה להוביל ואף מובילה ליבוש מאגרים של ניירוסרנסמיטורים
    מסויימים עקב שחרור יתר שלהם מהמקורות שלהם. לי יש תופעה מוזרה. אני לא
    מאונן בצורה מוגזמת בכלל בכלל אפילו לפי סטנדרטים מקובלים. עכשיו, אם יוצא שאני
    מאונן יומיים רצוף (פעם ביום במשך יומיים בלבד), ישר אני "מקבל" סחרחורות ומאין "איבוד קשר עם המציאות" (כנראה עקב יבוש מאגרים של ניירוסרנסמיטורים) בד"כ דרושים 3 ימים רצוף אבל בשביל זה. אני נוטל פרוזק, מה שמגדיל לי את מאגרי הסרוטונין אבל עדיין התופעה נראית לי לא הגיונית בכלל. נדיר אם בכלל שאני מאונן יותר מפעם ביום ובשבוע יוצא לי לאונן אולי 3 פעמים במקסימום. מה עושים? זה נראה לי חמור ביותר אני לא יודע מה לעשות.. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, שאלה

הוספת תגובה

• ממתין לתשובה..

אלון
    14/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, שאלה - תגובה

15/01/2011

התופעה שאתה מתאר אינה בגלל האוננות. ובכלל אתה אפילו לא קרוב להגדרה של אוננות יתר. צריך לבדוק מה יחסך לאוננות וכמה הנאה אתה מפיק מפעולה טבעית זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו