בבקשה צריך תמיכה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה צריך תמיכה!
    דודי
    13/01/2011

אוקיי אז אני מסוגל למצוץ לעצמי ממש עמוק וזה הרגשה מדהימה!! אני לא גיי אני סטרייט בן 16, אני גומר לעצמי בתוך הפה ובולע בגלל שזה מדליק אותי וגם כי הבנתי שזה בריא וגם כי אני לא רוצה לאבד וויטמינים וכו' כי לפי מה שהבנתי זה מכיל המון מינרלים סידן וויטמינים וכו' וקשה לי עם הרגשה שאני מאבד את זה מהגוף שלי אז אני בולע את זה חזרה
    בהתחלה חשבתי שאני גיי אבל אני לא נמשך לבנים למרות שהרבה פעמים עוברות לי מחשבות בראש איזה כיף זה בטח למצוץ זין ולהרגיש אותו בפה עמוק ממש כמו בסרטי פורנו ולאחר מכן עוד לקבל מנה של בריאות שמחרמנת אבל בכל זאת ..
    הרגשה שאני מוצץ לעצמי היא נפלאה ואין כמותה ממכרת ועוצמתית עד ממש בעיה שאני צריך ממש לעקם את הגב שלי וזה ממש מפחיד אותי שיהיו לי בעיות בגב כי אחרי שאני גומר ממציצה ארוכה כואב לי הגב טיפה . אני ממש לא מבסוט מזה שאני רוצה למצוץ זין אפילו לפעמים אני חושב איזה כיף זה להיות בחורה ושמזיינים אותך ואמחדירים לך חזק ועמוק אני לא יודע ממה זה נובע וזה לפעמים מתסכל אני חושב שאני פשוט אבססיבי לגוף של בחורה לדעתי זה אחד הדברים היותר יפים שקיימים בעולם.

בבקשה לעזור מה אתם חושבים על כל זה ??? זה נורמאלי??? אולי זה סתם הורמונים שמשתוללים?? עם כדאי לי להמשיך למצוץ לעצמי?? ולבלוע את הזרע של עצמי??

תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה צריך תמיכה!

הוספת תגובה

• בבקשה צריך תמיכה! - תגובה

14/01/2011

זה לא מסוכן. זה כמו אוננות, רק עם הפה והזרע אינו מסוכן.

למה זה מפריע לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו