מתוסכלת עד עמקי נשמתי....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת עד עמקי נשמתי....
    שירי
    16/01/2011

אני גרושה, בנישואיי לא נמשכתי לבעלי כלל והגעתי למצב שממש נגעלתי ממנו.

אחת מהסיבות היה לו איבר מין מאד קטן 7 ס,מ בערך.

וכשהוא היה נפול הוא היה מתכווץ עד כדי כך שלא ראו אותו.

נוצרה בי טראומה... זה מגעיל אותי.
    מאז גרושיי יצאתי עם גברים "מצויידים" היטב ....

לפני כחודש וחצי הכרתי בחור מדהים!!! מושלם עבורי מכל הבחינות, ממש התאהבתי בו.
    אתמול זו הפעם הראשונה ששכבנו... יש לו קטן! הגירוי הלך לי באותה שניה ולא הצלחתי להנות ולהשתחרר.. רק הוא גמר.

אני לא יודעת מה לעשות.. זה מפריע לי!

אני פוחדת שהמשיכה שלי אליו תרד לי עם הזמן או לאחר נישואין כשארה את הקטן שלו

מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת עד עמקי נשמתי....

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי בהקדם...

שירי
    16/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוסכלת עד עמקי נשמתי.... - תגובה

נטע ידיד
    17/01/2011

קשה לי להאמין שלבן זוגך היה איבר מין בגודל 0.7 סמ' , במקרה כזה עוד בילדותו היו כנראה מטפלים בנושא. כאשר הפין במצב של חוסר זקפה הוא נראה לעיתים מאד קטן, מה שחשוב זה שבמצב של זקפה הוא בגודל רגיל ומומצע מה שסביר להניח שקורה. החלק הרגיש ביותר בנרתיק האישה הוא השליש החיצוני, בעצם לאורך הפין אין משמעות מבחינת הגירוי המיני. ממדי איברי המין שונים מאחד לשני באורך וברוחב. יש כאלה שאיבר המין שלהם צר וארוך ויש כאלה שהוא קצר ורחב, מה שיותר חשוב זה מה שאתם עושים ביחד טרם החדירה בזמן המשחק המקדים. את כנראה מושפעת ממיתוסים או מסרטים פורנוגרפים שבהם המימדים הם לא מציאותיים. אני ממליצה לך לפנות בנושא לשיחות עם מטפל/ת מיני מוסמך/כת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה נטע עזרת לי מאד.

שירי
    19/01/2011

למי אנ יכולה לפנות ושאדע שנשאר חסוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה נטע עזרת לי מאד. - תגובה

נטע ידיד
    19/01/2011

את יכולה לפנות לכל אחד מהמטפלים המיניים המוסמכים לכך או למרפאות לטיפול מיני
    מוסמכות, הנושא ישאר חסוי לחלוטין. רשימות של מרפאות לטיפול מיני תוכלי לקבל דרך האינטרנט, כנל לגבי מטפלים מיניים מוסמכים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו