פולניה וסקס מאנייק...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פולניה וסקס מאנייק...
    פולניה
    26/04/2007

בעלי ואני נשואים 8 שנים + בן שלש ובן שנה, עובדים.
    בעלי טוען שללא סקס שלש פעמים בשבוע קרוב לוודאי שיגיע מתישהוא לסקס מהצד. טוען שכל הזמן מתוסכל מינית ובוחן כל ציצי תוסיק בסביבה. אני מעוניינת בסקס פעם בשבוע. עובדת קשה ומטפלת בילדים, וכשמגיע הערב רוצה קצת לקרוא, קצת לדבר עם חברה וגם סקס.
    מהאופן שבוא הוא מציג את הדברים- מאונן פעמיים ביום ועדיין לא מסופק, לא יכול פחות משלש פעמים בשבוע - ההבנה שלי היא שיש לו בעיה שאינה קשורה בי.
    מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פולניה וסקס מאנייק...

הוספת תגובה

• נשוי לפולניה

אלי
    28/04/2007

שלום לך, לצערי גם אני באותו סיפור - נשוי לפולניה. ( ויש כאלו שאומרים לי בחצי הלצה משתתפים בצערך) ויש דברים בגו.
    אנחנו כבר כמעט 20 שנה יחד באותו מצב, כפי שאת מתארת וגם אני כבר כמו שאת מצטטת את בעלך " בודק את השטח מסביב ולוטש עיניים " ולמה? יש לנו הכל שלושה ילדים מקסימים , מסודרים אך אין הרמוניה במיטה. כמו אשתי לדעתי גם את לא מסופקת מינית ולא איכפת לך משלימה עם חוסר המיניות שלך.
    לפני כחודשיים היינו בסוף שבוע בים המלח , מנותקים המיום יום, ללא בישולים , כביסות והדאגות שהילדים מסביב , אז במקום להתפנק ולפנק ביחד, הספר היה חשוב יותר. פשוט לא יכולתי לסבול את המצב וארזנו קודם את החפצים וחזרנו הביתה , אז כן מי המניאק??!!
    את חייבת כמו אישתי להחליט האם לשמור על קשר וזוגיות אחרת אין המשך ליחד!!!
    במיוחד היום שאין טאבו על הרבה דברים וישנם הרבה גירויים קלים להשגה וזה על חשבון הזוגיות , הכל בידים שלכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו