אורגזמה מופחתת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה מופחתת?
    רוני
    18/01/2011

אני בן36, לפני כמה שנים התחלתי לסבול מתופעה שבה אינני מצליח להגיע לאורגזמה מלאה, והשפיכה מגיעה לא כסיום של שיא תחושת ההנאה אלא כהתמשכות של כמה שלבים שתחושת ההנאה בהם היא מופחתת ואינה זהה לתחושת האורגזמה אותה הכרתי בעבר, אינני מתמצא בטרמינולוגיה הרפואית לנושאים אלו ואני מקוה שהצלחתי לתאר את המצב בצורה נכונה וברורה, אשמח מאד לתגובה שתסביר לי את הגורמ/ים האפשרי/ים לתופעה, ואת הדרך לטיפול בה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה מופחתת?

הוספת תגובה

• אורגזמה מופחתת? - תגובה

19/01/2011

האם אתה בריא? האם אתה נוטל תרופות כלשהן? האם זה בכל מצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה מופחתת - תגובה לתגובה

רוני
    19/01/2011

ראשית תודה לד"ר חרותי על התיחסותך.
    ולשאלתך, אינני נוטל תרופות ואני בריא בד"כ, מלבד חסר בויטמין D ובחומצה פולית שהתגלה אצלי לאחרונה בבדיקות שגרתיות.
    אולי כדאי לציין שאינני אדם בעל כחות גוף חזקים, [מה שנקרא "חלשלוש"].
    ושוב תודה על התיחסותכם,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה מופחתת - תגובה לתגובה - תגובה

21/01/2011

אז ייתכן והמקור לבעייה אינו גופני. כדאי לברר זאת במסגרת מרפאה לבריאות מינית, לפי רשימה הנמצאת באתר איט"ם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שייקים וחשק מיני

ריקי
    24/01/2011

שלום לכולם, אני בת 27 ויש לי חבר קרוב לשנה בן גילי. כשאני מסתכלת בדיעבד על כל השנה יצא לנו לשכב ממש מעט. חשוב לי להדגיש שהוא מתאמן 4 פעמים בשבוע בחדר כושר והתזונה שלו מורכבת מהמון חלבונים. בנוסף לזה הוא הוא שותה שייק חלבון. רציתי לברר האם יש קשר בין השייקים הללו (שנמכרים בחנויות וכתוב שהם ברישיון ובלה בלה..) לבין חשק מיני.

בתודה מראש:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההודעה העליונה נושא חדש,סליחה.

ריקי
    24/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו