טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אז ככה אני בן 27 בעל עבר מיני מאוד עשיר ובעל תיאבון מיני בריא וגדול . בחיים לא היו לי בעיות ביצוע ומקווה שגם בחיים לא יהיו לי . הבעיה שלי היא עם קונדומים לעיתים בסיום במשחק המקדים ושאני נמצא במצב הכי מגורה ואיבר המין זקוף וקשה ביותר והגיע הזמן לחבוש את הקונדום אז או כבר בזמן החבישה או במהלך החדירה או בזמן קיום יחסי המין אני נתקל במצב בו אין לי כמעט תחושה באיבר המין . ז"א שממש קשה לי לחוש דבר בזמן קיום יחסי המין וזה די מתסכל אותי כי א' אני לא נהנה כמו בדרך כלל וב' לאור העובדה שאיבר מיני מתחיל להתרכך והורס את החוויה לשני בני הזוג . אך ברגע שאיבר מיני יוצא מאיבר המין של בת זוגתי אז מידי חוזר ומזדקף האיבר . מה גם כאשר יש לי בנות זוג קבועות ואנו מגיעים למצב בו אנו מקיימים יחסי מין על בסיס קבוע ומספר פעמים ביום וללא הקונדום הבעיה לא קיימת . הבעיה מתרחשת רק בשימוש עם קונדום . מה אפשר לעשות ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד