מכור לפורנו באינטרנט בן 20

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכור לפורנו באינטרנט בן 20
    ללגג
    20/01/2011

שלום
    אני בן 20 ומכור לפורנו באינטרנט
    אני מאונן באינטרנט באופן יום יומי כ6-7 שנים
    זה עצוב אבל אני מעדיף את הסקס באינטרנט על קיום יחסי מין במציאות
    למשל הייתי בחופשה שבוע ופנטזתי רק על מתי אני אחזור הביתה לאונן במקום לפנטז על חברה שלי.. או על סתם בחורה ברחוב
    יש לי חברה ואני לא יכול לקיים איתה יחסי מין
    אני רגיל ליד וההרגשה באיבר מין של האישה לא יכולה להביא אותי לגמירה כי אני צריך את הקצב והכוח שלי.. ואני יכול לעשות את זה רק עם היד
    אני פשוט מכור לזה
    הכי הרבה זמן שהחזקתי מעמד בלי לאונן היה שבוע וזה היה סבל נוראי .. 24 שעות רק חושב על זה..
    גם האינטרנט פתח לי את הראש בצורה חולה לכל מני סוגים שונים של סקס שבחיים לא הייתי מתחבר אליהם אם לא הייתי נכנס לאינטרנט.. למשל סאדו ועוד כל מני דברים
    כעקרון מספיק לי פעם ביום לאונן מול המחשב.. לפעמים פעמיים.. לא יותר.. אני לא מכור ללשבת שעות מול המסך.. אני פשוט הגעתי למצב עצוב שאני מעדיף את החצי שעה של אוננות באינטרנט לעומת סקס במציאות... ושוב.. אני רגיל למגע ולקצב של היד ולא יכול לגמור בצורה אחרת..
    דברים שהיו מחרמנים אותי פעם היום לא כזה מזיזים לי.. למשל לפני ההתמכרות כל הזמן פנטזתי על זה שבחורה מוצצת לי, על ציצים.. על הדברים הרגילים.. ובמצב של היום מרוב שאני כבר צופה בזה במשך שנים יום יום במחשב אני לא מתרגש מזה..
    אני חייב עזרה איך לפטור את העניין
    החלום שלי זה להגמל מזה.. בבקשה תתנו לי תקווה
    אני צריך גם מספר טלפון של מומחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכור לפורנו באינטרנט בן 20

הוספת תגובה

• אני חייב עזרה דחוף

ללגג
    23/01/2011

תעזרו לי בבקשה זה ממש חשוב לי כבר להגמל מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכור לפורנו באינטרנט בן 20 - תגובה

נטע ידיד
    24/01/2011

אכן נשמע שאתה זקוק לעזרה מקצועית. הבחירה באוננות במקום קשר מיני עם בחורה בעיתית. תחפש באינטרנט את האתר של המטפלים המיניים, תוכל למצא שם שמות פרטיים ומרפאות, תוכל לפנות אל כל אחד מהם לטיפול. כמו כן תוכל לחפש אחר מומחים להתמכרויות ממין, אין הרבה כאלה, חשוב שמי שתבחר יהיה מוכר ע"י האגודה לטיפול מיני. איננו יכולים לפרסם באתר שמות מומלצים או טלפונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו