מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין חשק מיני אצל בעליענת23/01/2011
אני ובעלי בני 30. נשואים 4 שנים + ילד בן 3.
מבין שנינו אני תמיד הייתי יותר חושקת בסקס מאשר בעלי.
אבל בזמן האחרון המצב הדרדר עוד יותר - הוא יכול לא לקיים יחסי מין במשך חודש, חודש וחצי ואני חייבת לפחות פעם בשבוע (וכתוצאה מזה אני כל הזמן עצבנית, לא סובלנית וחרמנית). אם אני יוזמת, זה מלחיץ אותו ולא יוצאה כלום. אם הוא סוף סוף יוזם, אז יוצאה סקס ממש טוב וחושני, למרות שהוא מדלג על המשחק המקדים (אבל אני כבר השלמתי עם זה).
אני רומזת לו שיש הורמון טסטוסטרון שיכול לעזור לו להגביר את החשק וגם הוא יכול לענג אותי בדרכים אחרות, אבל זה גם לא קורה...
אני אישה יפה ומושכת.גוף טוב. הוא גם גבר-גבר, למרות שתמיד היו לו פה ושם תקלות במיטה. אז אולי יש לו בעיה פסיכולוגית או בריאותית. לא יודעת מה לעשות, איך לשפר את המצב ולא לפגוע בו?! חשבתי ללכת ביחד לייאוץ סקסולוגי, אבל מפחדת שהוא ייעלב...
אשמח לקבל אצה מקצועית!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמצאת באותו מצב......
אורית23/01/2011לצערי גם אני נמצאת באותו מצב אולי אפילו יותר גרוע....
בעלי עבר משבר ועבר תקופה מאוד לחוצה שהשפיעה על יחסי המין ביננו לתקופות ארוכות אפילו של חצי שנה ויותר...
כשהפעלתי לחץ וניסיתי ליזום פשוט הוא נלחץ והמצב שקרה שהוא איבד את הזיקפה ועוד יותר נלחץ.
הוא עבר בדיקות אצל אורולוג ובדיקת זיקפה שנקראת NPT הכל יצא תקין.
אבל,הצופציק לא עובד!!!
לצערנו הגברים הם לא כמו הנשים ברגע שהם בלחץ שןם כדור ואפילו נערת ליווי לא תעזור כי פשוט זה לא יעבוד
אני מציעה לך לחבק לנשק לפרגן לאגו שלו למזמז ולא ליזום מצידך קיום יחסיי מין תני לו להתגרות ולבוא אלייך לבד תאמיני לי שזה יצליח כי אחרת זה לא יעבוד אלה יגרום למצב הפוך וחבל את תרגישי לא שווה והוא יילחץ עוד יותר כי הוא לא יצליח לספק אותך ויחשוב כל זמן קיום היחסים על הלחץ שהוא צריך לגמור וזה בעצם מה שיביא אותו למצב שהוא לא יצליח --בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני באותו מצב!!!
עוד אחת24/01/2011הוא מקסים ורגיש ומתוק אבל מבחינתו אם לא היינו רוצים להביא ילדים אפשר היה גם חודש בלי לשכב.
כמו אצל, כשזה קורה זה חושני ומרגש (אולי כי אני כ"כ עורגת לזה..?) אך קצר
אני חושבת שניסיתי הכל זה מ-יאש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חשק מיני אצל בעלי - תגובה
נטע ידיד24/01/2011כפי שכבר ציינת חשוב מאד במקרה שלכם לפנות לטיפול מני בכדי לראות מה הבעיה האם היא רפואית או רגשית. ככל שתלחצי יותר רמת הקונפליקטים ביניכם עשויה ללכת ולגדול, אין טעם לקיים יחסי מין כשצד אחד אינו מעוניין בכך. שווה שתתחילי ללכת לבד לטיפול אצל מטפל מינ מוסמך, ראי רשימות באינטרנט, או באחת המרפאות המומלצות לכך ואולי תוכלי לקבל הכוונה כיצד לצרף אותו בהמשך. חבל שתוותרי על המשחק המקדים מאחר וגם זה יוצר תסכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה שלבעל שלכם נמאס לדפוק אותכם
רוןרון25/01/2011זה בגלל שלגבר נמאס לפעמים לדפוק את אותה אישה כל הזמן שוב שוב ושוב.
זה לא משנה אפילו אם אתה מייגן פוקס או אנג'לינה ג'ולי. אני מתערב איתכם במיליון שקל שאם תציעו לו לדפוק את החברה שלכם שנראית פיצוץ ואתן מסכימות לו, הוא ידפוק לה את הצורה כאילו אין מחר. פשוט נמאס לו כבר מהכוס שלכם, זה הכל.
אל תעלבו או משהו, זאת המציאות. גבר נועד לדפוק המון נשים, ושהוא דופק אותה אחת כל הזמן כבר שנים, משמעם לו!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)