מחפשת הצעות לתכשירים לאיזור הויגינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת הצעות לתכשירים לאיזור הויגינה
    מעיין
    24/01/2011

אני מחפשת הצעות לתכשירים שניתן לשים לפני ששוכבים עם מישהו באיזור הויגינה כדי שעם הוא ירד לי הריח למטה יהיה ריח טוב ונעים(חוץ ממקלחת לפני)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחפשת הצעות לתכשירים לאיזור הויגינה - תגובה

אורית פס
    24/01/2011

לאחר מקלחת אין צורך בתרסיסי בישום למיניהם ,זה מזיק יותר מאשר עוזר,ריח גניטלי קל הוא טבעי ואף מעורר גברים.
    בכל מקרה ניתן לסכך עם שמן שקדים מהול בטיפות שמן לבנדר ,יקל על החדירה ושמנים טבעיים אלו אינם מזיקים. [בשימוש בקונדום אין להשתמש בשמנים שיכולים לפגוע בגומי הקונדום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם הטעם?

ריקי
    24/01/2011

האם יש מאכלים שאנחנו יכולות לשלב בתזונה שלנו על מנת ש"הטעם" של הוגינה יהיה "טעים/מתוק (במין אוראלי)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

מעיין
    25/01/2011

אני אשמח שתרחיבי יותר בנושא או שתקשרי אותי לאתר שיוכל למליץ לי על תכשירים שיוכלו לעזור לי בנושא זה.

אני לא מחפשת תכשירים שיעזרו לחדירה אני מחפשת תכשירים שיתנו לויגינה שלי ריח טוב נעים וטעים שמי ששוכב איתי ירגיש יותר בנוח ולי תיהיי הרגשה יותר טובה שיורדים לי.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו