טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני ובעלי מקיימים יחסי מין באופן די תכוף. הבעיה היא שבכל פעם אחרי שהוא גומר ויוצא ממני, רוב הזרע יוצא ונשפך, וזה כמובן מלכלך ולא נעים, בעיקר בחורף. בנוסף, אולי זה בעייתי לתקופה שנרצה להביא ילדים, מאחר ונראה שרוב הזרע יוצא החוצה... הייתי רוצה לדעת האם זה ככה אצל כולם, וזה פשוט עניין שולי, או שיש פה איזושהי בעיה?
תודה רבה, חגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מניחה שהענין תלוי בתנוחה בה את נמצאת כשבעלך גומר, אם למשל זה קורה בתנוחה המיסיונרית נסי להרים את האגן ע"י כרית,לא נראה לי שזה יפריע כשתרצו להרות ,כשתרצו להרות כדאי שבעלך ישהה בתוכך מעט ולא ימהר לצאת. מאחר וסקס ביניכם חשוב יותר מסדין נקי פשוט הניחו מגבת גדולה תחתיכם וכך לא ירטב ולא ילכלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד