שייקים וחשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שייקים וחשק מיני
    ריקי
    24/01/2011

שלום לכולם, אני בת 27 ויש לי חבר קרוב לשנה בן גילי. כשאני מסתכלת בדיעבד על כל השנה יצא לנו לשכב ממש מעט. חשוב לי להדגיש שהוא מתאמן 4 פעמים בשבוע בחדר כושר והתזונה שלו מורכבת מהמון חלבונים. בנוסף לזה הוא הוא שותה שייק חלבון. רציתי לברר האם יש קשר בין השייקים הללו (שנמכרים בחנויות וכתוב שהם ברישיון ובלה בלה..) לבין חשק מיני.

בתודה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שייקים וחשק מיני

הוספת תגובה

• שייקים וחשק מיני - תגובה

אורית פס
    24/01/2011

לא ידוע לי על קשר כזה,אך ידוע לי שהשייקים האלו אינם מומלצים לכל אחד,וכדאי לו להתייעץ בענין השייקים עם תזונאית.
    יתכן ,שמיעוט החשק המיני קשור לכך שאנרגיה רבה מושקעת בספורט והבחור פשוט עייף או מסיבות מגוונות אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

ריקי
    24/01/2011

ניסיתי ליזום בעצמי וזה לא כ"כ הולך..האם יש קשר לתזונה שלו לחשק המיני? והאם יש מאכלים שיכולים להגביר את החשק המיני...שמעתי שאגוזי מלך ואבוקדו מגבירים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו