האם אני סוטה או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני סוטה או לא?
    אהוד
    27/01/2011

שלום.אני בחור שכבר עבר את גיל השלושים.אני כל הזמן חושב על מין אוראלי כלומר רוצה רק לרדת לבחורה.אני חש שזה מספק אותי יותר מכל דבר אחר.פעם רציתי להכיר מישהי למטרת סקס שגם היא רצה להכיר למטרה זו אבל כשאמרתי לה שאני מעוניין רק לרדת לה היא אמרה שאני סוטה.
    אני די מבולבל.האם באמת אני סוטה או שזה דבר נורמלי?עליי לציין שמידיעה וגם ומגלישה במקומות אחרים בפורומים וגם מאתרי סקס שבנות רבות אוהבות שיורדים להם.לכן אני לא חושב שזו סטייה.ובכל זאת החשש מסטיגמה שמא זוהי סטייה עדיין מקנן בי.
    מה באמת נכון?
    מעוניין בתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני סוטה או לא?

הוספת תגובה

• האם אני סוטה או לא? - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    29/01/2011

האם זה רק מה שאתה מוכן לעשות? האם במערכת יחסים אתה גם מקיים יחסי מין מלאים?
    האהבה והתאווה לרדת לבחורה אינניה סטיה.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה.אגיב שוב

אהוד
    29/01/2011

האמת יותר מגרה אותי ומושך אותי העיניין האוראלי של הירידה לבחורה.ואישית:כן ,זה הדבר שאותו אני מוכן לעשות יותר מאשר לחדור כי לחדור לא מש מגרה אותי כמו העיניין של המין האוראלי ולכן מכאן נבעה שאלתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה.אגיב שוב - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    30/01/2011

אבל אני מבין מתגובתך שאין לך מניעה ליחסי מין מלאים. אם זה אכן כך אז אין בעיה, לכל אחד מאיתנו העדפותיו שלו/ה.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו