החבר לא מוכן לרדת לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החבר לא מוכן לרדת לי
    ניצן
    28/01/2011

היי

אשמח להתייעץ בקשר לבעיית בן הזוג ש"לא מוכן לבצע מין אוראלי"

אני יוצאת עם אותו בחור כבר 3 חודשים ובשבוע האחרון התחלנו לשכב.
    עד הסקס הראשון, הייתי מעניקה לו מין אוראלי על בסיס קבוע ולא הייתי נותנת לו לגעת בי הרבה.
    בסקס הראשון הוא לא יצא מגדרו כדי לגרום לי להגיע לאורגזמה.
    תוך כדי הסקס השני, לחשתי לו שאני אשמח אם הוא ירד לי.
    הוא סירב בתואנה שהוא אינו רגיל לעשות זאת ויש לו בעיה עם זה. הוא מלמל משהו בקשר לטראומה...
    נתתי לו להבין שזה מבאס אותי ברמות קשות.
    (מבחינה היגיינית: הכל תקין רפואית ואני מסירה שיער בלייזר, מה גם שיש לי ריח טוב. אני מגיעה לאחר מקלחת ודואגת לבשם את האיזור)
    באותו הסקס לא ירדתי לו!

יש לציין שאני מסוגלת לחיות בלי מין אוראלי אך לא מקבלת את העובדה שהגבר שלי לא יעשה הכל בשביל לגרום לי הנאה, במיוחד לאור העובדה שאני מפנקת פלוס במיטה.
    זאת ועוד שאני בטוחה שמין אוראלי מקרב בין הצדדים מבחינה רגשית והוא חלק אינטגרלי בסקס פתוח ומהנה. אוראלי הוא פלוס אדיר למערכת יחסים מבחינתי.

מכל מקום, אני לא יכולה להכריח אותו לרדת לי אך גם קשה לי לתת 100% מעצמי בסקס שאני מרגישה ויודעת שלא עושים בשבילי את אותו הדבר.
    אני באמת שוקלת את המשך יחסינו.

אולי יש פיתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החבר לא מוכן לרדת לי

הוספת תגובה

• לניצן

עומר
    30/01/2011

היי ניצן

סקס אורלי זה פלוס אדיר, אבל התחתלתם לשכב לא מזמן, אולי החבר שלך צריך קצת זמן כדי להרגיש בנוח לרדת לך, זה שהוא לא יורד עכשיו לא אומר שהוא לא יירד לך בעתיד.

אם את כל כך רוצה תעשי איתו שיחה, כדי להבין מה מרתיע אותו
    זה שאת יורדת לו והרבה זה אומר שאת אוהבת את זה, את יכולה לברר איתו מה מחרמן אותו לעשות לך...אולי זה משהו אחר שייפצה על האורלי.

עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החבר לא מוכן לרדת לי - תגובה

אורית פס
    31/01/2011

את צודקת, זה מבאס,אך לא בטוח שיש פתרון ,רק לראות עם התקדמות הקשר אם משהו משתנה,לברר יותר מה מפריע לו באמת [שיחה מחוץ למיטה],ולבסוף להחליט אם שוה לך להישאר אתו עקב מעלות אחרות או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו