עזרה דחופה ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה ביותר
    אורית
    30/01/2011

אני נשואה כ 20 שנה מלאה אך מאוד מטופחת יפיפיה בפנים ומאוד חמה ומפנקת
    כיום אני נמצאת בדיאטה בקבוצת תמיכה (יותר בשביל בעלי...כמובן גם בשבילי אבל בעיקר בשבילו)
    בעלי חתיך ומושך אך שרוי בלחצים בתקופה של שנה קיימנו אולי 5 פעמים יחסים....שבהם לא הייתה זיקפה מלאה ואפילו פעם אחת הוא לא הצליח לגמור
    בעלי אומר שהוא מאוד אוהב אותי ואני מושכת אותו אך הוא שרוי בלחץ נפשי וזה יעבור....אני מרגישה מושפלת ולא שווה ארעה חודשים לא קיימנו יחסים ואני מתוסכלת הוא עבר בדיקת NPT שיצאה תקינה ובדיקות דם והרופא אומר שהכל בראש הצעתי לו לקחת ויאגרה אך הוא לא מסכים ואומר שלא צריך אני מנסה להתחיל איתו מדי פעם ללטף לחבק אך הוא נסוג מצד שני יש לי מחזר בעבודה חתיך עולמי ואני מספרת לבעלי עליו איך הוא מתחיל איתי ואת ההצעות שהוא מציע לי ובעלי לא מגיב וצוחק אני מפחתדת בגלל המצב שבו אני נמצאת עם בעלי ליפול בבגידה למרות שאני מסרבת להצעותיו של המחזר (שכל הבנות מתעלפות מיופיו ומהגנטלמניות שלו)שלא מפסיק להחמיא ולומר כמה אני יפה ומושכת ואני משתגעת כי אני חולה על בעלי ומתה שהעיניינים יזוזו לי יש ילדים ומשפחה שאני אוהבת מה אני אמורה לעשות כי בעלי לא מוכן ללכת לטיפול ולא לטפל בבעיה בלילה הוא נרדם ונוחר ואני הולכת לישון בדיכאון הצילו!!! מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה ביותר

הוספת תגובה

• לאורית

מתבונן מהצד
    30/01/2011

נסי לטפל בסיבת הלחץ של בעלך אורית לטובת קיום המשפחה .
    גם אם היא כרוכה בהפסד כסף או באובדן,שינוי מקום העבודה.
    הוא במתח נפשי חזק שמעקר אותו,דברים יחזרו לתיקנם לאט אחרי ביטולו.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו