רגשות שמתלווים למגע מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגשות שמתלווים למגע מיני
    מיכל
    31/01/2011

אני נשואה 8 שנים + 3 ילדים. לאחרונה תוך כדי המגע המיני אני מרגישה צורך כמעט בלתי נשלט לבכות (לא מתוך כאב). מיד אני נסגרת ונאטמת כי אני לא רוצה לפגוע בבעלי, דבר שיוצר פגיעה משנית, מכך שאני לא "זורמת". רציתי לדעת אם זה תקין, ואם כן מה לעשות כשאני מרגישה כך? תוך כדי המגע המיני? ולפניו או אחריו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגשות שמתלווים למגע מיני

הוספת תגובה

• רגשות שמתלווים למגע מיני - תגובה

אורית פס
    31/01/2011

לא ברור מדוע לאחרונה דווקא תוקף אותך בכי, נסי לברר עם עצמך ואולי גם לשתף את בעלך בכך ,מדוע את חוששת שזה יפגע בו? האם הבכי קשור אליו?
    לעיתים הנאה וריגוש מיני מעוררים רגשות עוצמתיים [גם בכי] וקורה שנשים בוכות [לא בהיסטריה] בשעת אורגזמה,כך שעם השחרור הפיזי נילווה גם שיחרור ריגשי,זה קורה...אך אם קורה רוב הזמן ולא סתם כפורקן ריגשי יש לברר מה הסיבות לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

מיכל
    01/02/2011

אם יורשה לי להגיב: האם את מתכוונת לכך שאולי מריבה גדולה שהייתה לנו משפיעה עכשיו על יחסנו? אולי הריגשיות היא תוצאה של הרגשות שנמצאים בי, ועד שלא אשלים באמת עם בעלי הם לא יעברו? ואם כן, איך עוברים את זה וממשיכים הלאה. איך מצליחים לטשטש את הפגיעות ולהתקרב שוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו