שד מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שד מוזר
    ד
    31/01/2011

לחברה שלי יש שדיים דיי גדולים אך אינם שווים במידתם! אחד ממש ענק והשני לא ממש גדול כך גם הפיטמות וזה מוריד לי ממנה את הגירוי.

מצד שני אני לא מסוגל לרדת לה בגלל שזה נראה לי זול מידי לחברה ולאחרות אני יורד דווקא..מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שד מוזר

הוספת תגובה

• שד מוזר - תגובה

אורית פס
    31/01/2011

בדרך כלל אברינו הזוגיים אינם סימטריים [כך גם עם אשכיך], מאחר וההבדל כ"כ גדול אולי חברתך תשקול פעם שנוי קוסמטי מתקן או לא. צריך בעדינות רבה להעלות זאת ובינתיים אתה יכול לומר לה שמעורר אותך כאשר היא נשארת בחזיה או גופיה קטנה...או...עצום עיניים ופנטז שאתה עם אשה בעלת שדיים מושלמים.
    באשר לנושא המין האורלי,זה לא זול כלל אלה אם כן הקונטקסט זול וביניכם הוא איננו זול משום שמדובר בקשר בו איכפת לך,מין אורלי מאד אינטימי ויכול להעמיק קירבה ואמון,אולי תנסה להתגבר על העמדה שלך ולברר עם חברתך עד כמה זה חשוב לה....אולי היא בעצמה לא אוהבת זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו