עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    טליה
    28/04/2007

שלום,
    אני נשואה 8 שנים חיי מין טובים, לאחרונה הציג בעלי "פנטזיה" כשאני יורדת לו הוא ביקש לגמור לי בפה...
    ניסיתי ולצערי מיד אחרי הקאתי את נשמתי,
    שאלתי היא - בעלי אומר שהאורגזמה ככה הרבה יותר חזקה...למה?
    והאם יש דרכים לעזור לי לממש את הפנטזיה שלו בלי להקיא כל פעם?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• גמירה..

הילה
    28/04/2007

אז תבקשי שהוא לא יגמור לך בפה אם זה מגעיל אותך, אגב זה גם אותי מגעיל
    תבקשי שיגמור לך על החזה או על הטוסיק - זה מאוד מדליק אותם
    או על הבטן אפילו בצואר
    אם הגמירה בפה לא עושה לך טוב אז את פשוט לא חייבת
    תעשי רק מה שעושה לך טוב. (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמירה בפה זה רהרבה הילה ושאת בולעת

ניב
    01/05/2007

למאהב בולעים לבעל לא הטעם שונה המאהבת מוצצת יותר טוב מהאשה עובדה הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טליה

אשף
    29/04/2007

אני מודה שגמירה בפה די מדליק את רוב הגברים. זה קצת נותן לנו לראות אותכן כשחקניות פורנו(בלי לפגוע). לכמה שניות אנחנו שוכחים שאתן בנות הזוג המקסימות שלנו ורואים בכן אובייקט מין חייתיות. אני יודע שזה נשמע לא טוב אבל זו עובדה. יחד עם זה את לא היחידה בענין הזה ולמעשה המון נשים מקיאות מעצם המחשבה על זה. אז תשכנעי את בן זוגך שימצא לו פנטזיה אחרת. יש לא מעט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי לדמיין שאת במקומו

שי
    30/04/2007

אני לא מסכים שהרצון שלנו, הגברים, לגמור בפה נובע מכוחניות, כמו שרבות חושבות.
    תנסי לדמיין לעצמך שיש משהו שמאוד מגרה אותך (למשל שהוא יורד לך) ואת רוצה שהוא יעשה את זה. ואז, בשניה שאת גומרת, הוא ירתע, יפסיק, יעשה פרצוף של נגעל וירוץ למקלחת. לא מתסכל?
    זו בדיוק התחושה שלנו הגברים. ירידה טובה יכולה להיות מאוד מגרה ואז ברגע הגמירה חלקכן נסוגות. אנחנו למדנו לקבל את זה, אחרי הכל זה הפה שלכן. רק תנסו להבין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אעזור לך

ניב
    01/05/2007

בפעם הבאה שהוא גומר תני לו נשיקה והעבירי אליו את הזרע תראי איך יגיב אפשר למצוץ ולגמור בחוץ נסי לא תתחרטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו