מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויאגרה גם כשלא באמת צריךרונן14/12/2007
שלום
רציתי לדעת מה יכולות להיות התוצאות של לקיחת ויאגרה ללא כל צורך " אמיתי" .
אין לי בעיה בזיקפה , אבל מפריע לי שצריך לחכות ( בסביבות ה-40 דק' אצלי ) עד שאפשר להתחיל מחדש . אם אני אקח את הכדור הזה או משהו בסגנון , האם הגוף שלי יכול לפתח תלות כמו שגוף יכול לפתח תלות במשלשלים לאחר זמן מה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתוסכל,
אורית פס16/12/2007טבעי לגמרי שגבר זקוק לפרק זמן משתנה עמ"נ להשיג אורגזמה נוספת לאחר הראשונה וזה משתנה מגבר לגבר עפי הגיל והדחף המיני.
זה ענין של גישה -עפ"י תפישתי אין מקום להתערב בתגובה טבעית ונורמלית ע"י נטילת כדורים,לדעתי אתה זקוק לסבלנות ולא לויאגרה.
ויאגרה לא מפתחת תלות פיזית,אך כמו כל חומר או התנהגות אפשר לפתח תלות נפשית .
ויאגרה זה הפיתרון המהיר והקל-אך לא תמיד הכי נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביחס לויאגרה - לקחתי כמה פעמים וזה
אלמוג17/12/2007וזה לא השפיע. בתחילה לקחתי 50 מ"ג וכלום. בפעמים הבאות לקחתי 100 מ"ג ושוב כלום. כלומר - אני לא זקוק לויאגרה לצורך הפעם הראשונה, רק שלוקח לי כמה שעות לפעם השנייה. לשם כך ניסיתי ויאגרה מתוך הנחה שאגיע לזיקפה נוספת זמן קצר לאחר הפעם הראשונה הטבעית. אבל, כפי שאמרתי, זה לא קרה. מה הבעיה או מה צריך לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמוג,
אורית פס24/12/2007בן כמה אתה?
ויאגרה יוצרת זיקפה ע"י הרחבת כלי הדם רק כאשר מתעורר חשק מיני.
אם לאחר אורגזמה ראשונה לוקח לך זמן להתעורר מינית שוב ,ויאגרה לא תעזור.
אם התקדמות הגיל נדרש לגבר יותר זמן להגיע לזיקפה שניה בתלות בחשק.
אתה יכול לנסות אם אתה מגיב יותר ביעילות ע"י שימוש בסיאליס או לויטרה שהם עוד פיתוחים לאותו עינין עם מאפיינים מעט שונים.
לסיכום יש לעבוד על חשק בפעמים הבאות או פשוט לקבל את הטבע המיני שלך כפי שהוא.
גברים בגיל מתקדם זקוקים לעיתים למספר ימים עד האורגזמה הבאה,אז אולי אפשר לשנות את התפיסה ולהנות ממה שיש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)