טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 21 ישלי חברה מזה שנה וחצי, התיחנו לעשות סקס בלי אמצעים... והיא רצתה שאני יתחיל להשתמש בקונדומים,כאשר אני מלביש את הקונדום איבר המין מאבד את החשק לפעמים זה קורא גם בלי אמצעים. אני לא יודע מה לעשות אני לא יודע אם זה עניין של לחץ או משו בראש כי שאני עם בחורה בלי מחויובות אין לי בעיה בכלל זה כאילו שיש לי חברה אני מפחד מזה שאני צריך להרשים אותה או שהיא בוחנת אותי
אני ישמח לתשובות וייעוץ אם צריך תודה שלומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלת וגם ענית לעצמך,כנראה שלא נבנתה, בינך לחברתך מספיק נינוחות והלחץ גורם לנפילת הזיקפה, אך במידה ולא תילחץ הזיקפה גם תחזור....כך שכדאי לך לעבוד על הרגעה עצמית ונינוחות. טבעי שהפסקת האקט המיני יכולה לגרום לכך ,אתה יכול "להתאמן" בהלבשת קונדום באוננות כדי להיות יותר מיומן בענין ולקצר את זמן ההפסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד