לא מצליחה לגמור - לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לגמור - לאחר לידה
    מיכל
    07/02/2011

שלום,
    אני כ-7 חודשים לאחר לידה רגילה ותקינה.
    עקב הלידה בוצעו מספר תפרים וכן כחודש וחצי לאחר הלידה, בעקבות דימומים כבדים, עברתי הליך היסטרוסקופיה להוצאת שארית שיליה אשר נותרה ברחם.
    כ-3 חודשים לאחר הלידה כאשר החלמתי מכל ענייני הלידה, בעלי ואני התחלנו בניסיונות לחזור ולקיום יחסי מין. בהתחלה הניסיונות לא צלחו ומאוד כאב לי אולם עם הזמן הדברים משתפרים. עד היום קיום יחסים מלווה בכאבים בעת החדירה ובשלב מסויים במהלך היחסים הכאב עובר.
    בעבר הצלחתי להגיע למצב של אורגזמה ממגע ידני (ולא מחדירה) ואילו כיום, בעלי מנסה ומנסה לגרום לי לחוות אורגזמה, אולם ללא הצלחה....
    האם יתכן כי הלידה שינתה אותי פיזיולוגית ואת האופן בו אני יכולה לחוות אורגזמה?
    האם הכל בראש שלי?
    זה מ-א-ו-ד מתסכל אותי!! מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורגזמה לאחר לידה

חיים
    08/02/2011

להגיע לאורגזמה ידנית זה קצת קשה,
    האצבע לא מספיק עדינה ורגישה.
    ממליץ לך ללכת על אוראלי הלשון שלנו הגברים נועדה לדגדגן שלכן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, האם אפשר לקבל תגובת המומחים?

מיכל
    08/02/2011

תודה על התגובה!!
    אשמח לתגובת המומחים :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחה לגמור - לאחר לידה - תגובה

אורית פס
    09/02/2011

לא ברור מה מצב החשק המיני שלך והיכולת להתעוררות מינית שהם תנאי מקדים לתגובת אורגזמה,יש נשים שלוקח להן זמן רב יותר "לחזור לכושר" אפילו עד שנה לאחר הלידה,הרי רוב האנרגיות בחודשים הראשונים מושקעים מן הסתם ברך הנולד ולעיתים העייפות משפיעה או הפרשות איתן לאשה לא נוח,אין זה אומר שיש להימנע מיחסים....אך במצב בו את סובלת מכאבים בחדירה המין לא חייב לכלול חדירה,אני מציעה לגייס סבלנות להאריך במשחק מקדים להיעזר בפנטזיות מיניות ולראות לאורך זמן האם יש שיםור,ברור שכרגע את ממוקדת בכאב ולא בהנאה ,אי אפשר שגם יכאב וגם תגיעי לאורגזמה בו זמנית.
    יש מצבים שלידה פוגעת בעצבוב הקשור לתפקוד מיני אך זה לא קורה בלידה רגילה ותקינה כפי שתארת.
    אני מציעה שתדברי על כך עם רופא המשפחה.זה לא בראש שלך,יתכן שימליץ לך על מסככים או משחת אילחוש במידה ואתם מתעקשים על יחסי מין הכוללים חדירה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו