לא מצליחה לגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לגמור
    רונית
    28/04/2007

אני מוצאת עצמי הרבה פעמים נמשכת לבחור ומדמיינת עצמי איתו במיטה כשההנאה מאוד מספקת אבל ברגע ששוכבים אני מאבדת מן המשיכה שלי אליו ולא מצליחה לגמור. לדעתי אני קצת לוחצת עצמי כדי להגיע לאורגזמה ומרוב לחץ לא מצליחה לגמור, עסוקה רוב הזמן בהאם הוא נהנה ומנסה להתרכז כדי כן לגמור אך חסרת סבלנות שכמותי אני מוותרת מחכה כבר שיגמור.
    איך לשנות את המחשבות בראש? איך להשתחרר וכן לאפשר לעצמי לגמור? מרגישה שאני ממש משתדלת אך לא מצליחה,שקועה בהרבה מחשבות אני מאבדת סבלנות מהר ומעדיפה שהצד השני יהנה.
    הערה: הצלחתי להגיע לאורגזמה בחיי - זה היה במערכת יחסים יציבה שהייתה לי. אני לא רואה שזה סותר שכן, ברגע שיש משיכה והצורך בריגוש אין דבר שצריך להפריע.
    כמו רוב בנות ישראל אני לא מרגישה הכי נוח בגוף שלי אך מנסה להסתיר את זה. אני לא נראיה רע ויש הרבה שמאוד נמשכים אלי וטוענים שאני יפה מאוד וסקסית. בשורה התחתונה, קשה לי להגיע לאורגזמה... איך ניתן להשתחרר ולשנות דברים על מנת להגיע לסיפוק?
    תודה רבה מראש. בכבוד רב,
    רונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לגמור

הוספת תגובה

• רונית

אשף
    29/04/2007

כשאת בשיא הלחץ תנסי לחשוב מה כבר יכול לקרות . ונניח אם הוא לא נהנה? (מה שאני בספק אם יקרה) מה יכול להיות כל כך גרוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית יקירתי הכל בראש !!!!!!!

איתן
    30/04/2007

את צריכה לדעת שאם הראש שלך לא נקי ממחשבות ואת לא רגועה אז
    את לא תצליחי להנות מאותו רגע , מאותו ליטוף ואז בעצם את לא תתגרי ולא תגיעי
    לשום מקום !
    אשמח לשמוע על ההתקדמות ואשמח לעזור .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגעי

ניב
    01/05/2007

או שהוא גומר מהר אם לא שירד עד שתגמרי וגם אם האצבע בעדינות או תרכשי ויברטור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה

ד''ר חגית כהנא
    01/05/2007

את חסרת מנוחה וחסרת שקט כך שאין פלא שאת מתקשה לגמור.
    אני מניחה שקשיי ריכוז והתמקדות מצויים בעוד שטחים בחייך.
    אחת האפשרויות תרגול במדיטציה
    אפשרות מקיפה יותר היא טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונית שלא מצליחה לגמור

אופיר
    02/05/2007

ראיתי את ההודעה שלך ומאוד נגעת לליבי
    הרצון שלך לרצות את הבן זוג יגמור קודם..גם לי זה קורה המון
    אני שוכב עם בחורות ומתרכז באיך הן יגמרו ואני עצמי שוכח מהגמירה שלי
    אבל לא תמיד זה מעניין אותי לגמור אלא שהבן זוג יגמור
    לכן אני חושב שאת צריכה מישהו בסגנון של המחשבה כמו שלי כי רק ככה תצליחי להגיע לכל המקומות שאת רוצה

את צריכה מישהו שלא מעניין אותו לגמור אלא לפנק אותך עד הסוף עד שתתפוצצי אם תרצי או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו