שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    דנה
    08/02/2011

שלום,
    אני בת 16 וכבר תקופה ארוכה שכאשר חבר שלי מכניס לי אצבעות לאיבר המין יורד לי דם. זה לא מחזור וגם לא קריעה של קרום הבתולין כי זה קרה הרבה פעמים ובלי כאב בכלל!
    בפעם הראשונה שזה קרה ירד הרבה דם חשבתי שזה מחזור כי הייתה כמות גדולה של דם אבל אחרי יום זה הפסיק.
    בעבר היה לי פטריה באיבר המין , שגרמה לי לכאב נוראי בשפתיים הייתי אצל הרופא והוא נתן לי משחה וזה עבר, לאחר מכן היה לי דלקת בשתן ואחרי טיפול של כדורים גם זה עבר.
    ממה זה נגרם? ומה הדרכים לטפל בזה? תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תשובה

דנה
    09/02/2011

אפשר בבקשה עזרה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

אורית פס
    09/02/2011

ראשית לידיעתך יש פורום נפרד לבעיות גניקולוגיות [וגם פורום למיניות בקרב מתבגרים].
    לדעתי את צריכה להגיע לגניקולוג\ית ולתאר בפניו את כל מה שכתבת לנו כאן.בעיות רפואיות לא מטופלות דרך המחשב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו