מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות בזקפהאורנית15/12/2007
בעלי כבן 40, מעשן חשיש ולא מוכן להגמל, עובד ומתפקד נורמאלי.אינני יודעת אם יש קשר אך בשנה האחרונה אני חשה כי יש לו בעיות בזקפה והדבר מתסכל אותי מאוד. הענין הוא שהוא מתכחש לבעיה זו וחס וחלילה שלא אדבר על זה כי זה יפגע בו מאוד ותתפתח מריבה מכוערת. אני בכלל לא מעוניינת להעלות את הנושא. אנסה לתאר במה זה בא לידי ביטוי: נאמר ואנחנו נכנסים למיטה והוא מפנק אותי מאוד יאמר לזכותו ואין פעם שאני לא גומרת, אבל אני מעוניינת בתכלס בחדירה חזקה. מנסה לגרות אותו בליקוקים ולוקח מלא זמן עד שעומד לו. בתנוחה המיסיונרית הפסיק לעמוד לו, או שעומד לו לזמן קצר מאוד וזו התנוחה הכי אינטימית שאני יכולה לגמור ממנה. יש תנוחות מסויימות שעומד לו בצורה נורמאלית שאני יכולה להנות אבל לא לגמור כי זה לא להרבה זמן.
המצב מתדרדר עם הזמן והוא מנסה לפצות אותי במין אוראלי, אבל בתכל'ס אני לא נשואה ללסבית, אני רוצה זקפה נורמאלית ולגמור כמו שאני אוהבת מחדירה, בקיצור המצב מבאס מה לעשות?
מצאתי אצלו כדורי ויאגרה שהוא קנה ללא מרשם מחבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידוע
יפעת08/01/2008לפי דעתי חפשי ריגושים אצל מישהו אחר הבגידה אצלך לא בגידה הוא לא מפסיק עם החשיש חשיש מעמיד לא מפיל אבל יש ויריל טיבעי בום בבית טבע שיתרכז יותר שיפנטז תמצצי לו עם סוכרית מנטה נסי לגמור לא רק במיסיונית או שהוא לא משחק משחק מקדים או שאת כבר לא מגרה אותו או שיש לו מישהי אחרת ואחריה קשה לו להעמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקני ויברטור טוב ועסי ותהני
יפעת08/01/2008אם את לא רוצה מישהו מהצד כדי שתהני קני ויברטור החשיש הוא פגע לא רוצה להפסיק את צריכה להנות ולחיות לא להינבל קני ויברטור חפשי לך מישהו שלא יציק רק למתרות מין נצלי אותו ותהני עדיף שיהיה נשוי אפשר להרויח יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות אין אונות הפיתרון
מ03/05/2011אורנית יש לי פתרון בשבילך
יש בגוף האדם שריר בשם שריר ה- PC אם בעלך יצליח לאמן אותו
בכל יום תהיה לו זקפה כל יום כל היום בלי שום קשר למה שהוא מעשן
העיניין בדוק אישית .....חחחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות בזקפה - תגובה
נטע ידיד03/05/2011אורנית שלום, בעיה בזקפה יכולה לנבוע מכל מיני סיבות גם פסיולוגיות וגם רגשיות, לשם כך עליו להבדק, אני ממליצה לכם לפנות למרפאה לטיפול מיני שיש בה מגוון של מטפלים המתמחים בתחומים שונים כגון: רופא, פס' וכו'. אין לי ספק שבכדי לטפל בבעיה באופן יעיל יש לערוך בדיקות ולשוחח עם שניכם. תנסי להעלות את הנושא בזמן שאין ביניכם חיכוכים. לא הייתי סומכת על ויאגרה ללא מרשם רפואי, יש כיום מס' תרופות לטיפול בזקפה כדאי שהוא ילך לרופא ויתייעץ איתו מה רצוי ומתאים לו.
אני מבינה את רצונך בחדירה, בחלט ניתן להוסיף עזרים למשחק המיני שביניכם שיפתרו לך את הרצון לחוש חדירה. הדגש בקיום יחסי מין הוא על הדרך ונשמע לי שהמשחק המקדים שביניכם מצויין לטעמי זה הדבר החשוב ביותר, עליך לגלות סבלנו וסובלנות כלפי בעיית הזקפה, אין לי ספק שהבעיה בזקפה מאד פוגעת רגשית בבעלך תנסי לדבר על כך ממקום של הבנה ולא ממקום של כעס או טענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא ענה??????????????
נעמה06/01/2008גם לי יש בעייה דומה להפליא עם בעלי.................. וגם הוא בן אותו גיל!!!!!!!!!
מה עושים?
למה אף אחד לא עונה????????????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיתוך ויאגרה
חותך הואגרה07/01/2008לא ציינתה בן כמה אתה.ניתן לחתוך ויאגרה של 100 גם לשמונה .אם אתה צעיר לא כדאי להיתמכר .
זה יפגע בביטחון המיני שלך.לא לבלוע ויאגרה אחרי אוכל.כדאי עם מעט מים.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)