חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    משה
    16/12/2007

שלום,
    אני בן 29. יש לי בת זוג קבועה כבר מעל שנה. לאחרונה חלה הדרדרות בקיום יחסי מין, על רקע חרדות ביצוע. אני נורא בלחץ. וכאשר מגיע הזמן לחדירה דפיקות לב עולות בצורה היסטרית ואני לא מסוגל לעשות כלום. הבעיות האלה ליוו אותי הרבה זמן, אך כבר התגברתי על זה פעם אחת והייתה תקופה לא רעה, אך הידרדרתי שוב. אני רוצה לציין שאני לוקח בקביעות ויאגרה 100 מ"ג , אך להחץ כל כך גדול שזה לא עוזר. במקרים שאני כן מצליח להירגע וכבר נמצא בפנים הכל בסדר ואנחנו נהנים.
    בעבר ביצעתי בדיקות דופלר ואובחנה אצלי זרימת דם חלשה יחסית. אך עם הויאגרה כאשר אני לא הייתי בלחץ הכל עבד מצויין. הבעייה שאני לא מצליח להירגע.
    אני מרגיש שאני זקוק לטיפול כלשהו - בעיקר פסיכולוגי. נא עצתכם.
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• למשה

אורית פס
    16/12/2007

אתה זקוק לטיפול אנטי חרדתי,עדיף להתחיל בתכשירים טבעיים וטכניקות של נשימות, הרפיה,או מדיטציה ולראות איך הם עובדים בשבילך,או להתייעץ עם גורם טיפולי לגבי אופציות אחרות-טיפול פסיכולוגי או סקסולוגי יעזור לזהות את הסיבות להופעת חרדות הביצוע ויתן כלים להתגבר עליהם.
    ברור שויאגרה לא עובדת כאשר אתה כה לחוץ משום שברגעים אלו אתה לא בראש מיני אלה עסוק בחרדה וויאגרה לא יעילה ללא חשק מיני,
    האם אתה מפנטז מינית בזמן קיום יחסי מין?יכול מאד לעזור הן להגביר ת'ריגוש והן להסיח את הדעת מלחשוב מחשבות הממוקדות בביצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו