מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותמשה16/12/2007
שלום,
אני בן 29. יש לי בת זוג קבועה כבר מעל שנה. לאחרונה חלה הדרדרות בקיום יחסי מין, על רקע חרדות ביצוע. אני נורא בלחץ. וכאשר מגיע הזמן לחדירה דפיקות לב עולות בצורה היסטרית ואני לא מסוגל לעשות כלום. הבעיות האלה ליוו אותי הרבה זמן, אך כבר התגברתי על זה פעם אחת והייתה תקופה לא רעה, אך הידרדרתי שוב. אני רוצה לציין שאני לוקח בקביעות ויאגרה 100 מ"ג , אך להחץ כל כך גדול שזה לא עוזר. במקרים שאני כן מצליח להירגע וכבר נמצא בפנים הכל בסדר ואנחנו נהנים.
בעבר ביצעתי בדיקות דופלר ואובחנה אצלי זרימת דם חלשה יחסית. אך עם הויאגרה כאשר אני לא הייתי בלחץ הכל עבד מצויין. הבעייה שאני לא מצליח להירגע.
אני מרגיש שאני זקוק לטיפול כלשהו - בעיקר פסיכולוגי. נא עצתכם.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה
אורית פס16/12/2007אתה זקוק לטיפול אנטי חרדתי,עדיף להתחיל בתכשירים טבעיים וטכניקות של נשימות, הרפיה,או מדיטציה ולראות איך הם עובדים בשבילך,או להתייעץ עם גורם טיפולי לגבי אופציות אחרות-טיפול פסיכולוגי או סקסולוגי יעזור לזהות את הסיבות להופעת חרדות הביצוע ויתן כלים להתגבר עליהם.
ברור שויאגרה לא עובדת כאשר אתה כה לחוץ משום שברגעים אלו אתה לא בראש מיני אלה עסוק בחרדה וויאגרה לא יעילה ללא חשק מיני,
האם אתה מפנטז מינית בזמן קיום יחסי מין?יכול מאד לעזור הן להגביר ת'ריגוש והן להסיח את הדעת מלחשוב מחשבות הממוקדות בביצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)