עזרה! לא בטוחה אם לקחת פוסטינור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה! לא בטוחה אם לקחת פוסטינור
    מעיין
    13/02/2011

שאלה שמטרידה אותי - חבר שלי נגע באיזור הנרתיק ואני לא לוקחת גלולות. אנו בטוחים שבמהלך העניין לפני שנגע אצלי הוא לא הגיעה לשפיכה אך כן יכול להיות להיות שיצא לו נוזל טרום שפיכה והוא נגע באיברו. אני לא יודעת אם במקרה כזה יכול לעבור זרע ואם יש צורך לקחחת גלולת פוסטינור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה! לא בטוחה אם לקחת פוסטינור - תגובה

נטע ידיד
    13/02/2011

נוזל טרם פליטה מכיל זרע. זה מצב עדין שיכול להוביל להריון לכן יש להשתמש בקונדום במצבים כאלה. באשר לשאלתך לא מומלץ להשתמש בפוסטינור בתדירות גבוהה, פוסטינור גורם לשיבושים הורמונליים ולתופעות לואי לא נעימות, זה לא אמצעי מניעה. קשה לתת לך תשובה האם נכנסת להריון או לא, ומה רמת הסיכון שלקחת, יש סיכוי זהה לכל אחת מהאפשרויות. כיום ניתן לערוך הפלה בעזרת גלולות ברגע שבחורה מגלה שהיא בהריון לכן קיימת אפשרות לחכות ולראות מה יקרה ובעתיד חשוב שתקיימי יחסים רק ם אמצעי מניעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מעיין
    13/02/2011

תודה רבה על התגובה המהירה!
    אולי יוסיף שאציין שבין לבין הוא נגע בבגדים ולא היה מעבר ישיר בין המגע בעצמו למגע בי. כשזרע נוגע בבגדים הוא כבר לא פעיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

14/02/2011

אם הבגד חצץ בינך לבין הזרע אין סיכוי להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו