שאלה דחופה,אשמח לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה,אשמח לתשובה
    שירלי
    13/02/2011

שלום,יש לי שאלה שמאוד מדאיגה אותי בימים האחרונים אז ככה.... אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין עם קונדום, אנחנו חברים מזה חצי שנה עוד מעט והוא היה הראשון שלי. השבוע עשינו את זה עם קונדום והוא לא גמר, הוא מאוד נהנה וגם אני וגם תמיד היתה לו זיקפה,אפילו ברגע שנגעתי בו. עשינו את זה כמה פעמים עד שלמעשה אני כבר התעייפתי והוא לא ויתר,בפעם אחת שעשינו את זה הוא גמר. עכשיו מה שעשינו זה שהוא אמר שהקונדום מציק לו ולא נוח ועשינו את זה בלי קונדום וכשהוא הרגיש שהוא הוןלך לגמור הוא מיד הוציא את איבר מינו אבל לבסוף לא גמר, עכשיו הקטע שאני לא מבינה את זה כל כך, יש איזשהו סיכוי להריון או משו' כזה, והשאלה שלי למה הוא לא גמר ,מה זה אומר,? הוא גם ניסה להיעזר ביד שלו אבל ללא הצלחה...במה זה קשור? האם הוא לא סופק מינית אף על פי שאני בטוחה שהוא נהנה?.. מה עושים? יש אז סיכוי להיריון?. אשמח לתשובה, סליחה על הבורות .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה,אשמח לתשובה

הוספת תגובה

• פעם אחת הכוונה........

שירלי
    14/02/2011

הכוונה בפעם אחת שעשינו והוא גמר זה הכוונה לפעם אחרונה שעשינו לפני כמה שבועות ובה למעשה הוא גמר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו