האם הבן זוג שלי בעצם הומו????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הבן זוג שלי בעצם הומו????
    מתוסכלת
    15/02/2011

היי אני בת 25 בן זוגי בן 30 אנחנו חברים שלוש שנים כמו כולם עם עליות וירידות אבל הבסיס טוב יש תמיכה יש הקשבה שיתוף והבנה חוץ מנושא אחד. שמפריע לי עד כדי תסכול הנושא הוא סקס!!! בן זוגי הוא הראשון שלי במיטה ואכן גם אני גיליתי את עונג הסקס והתמכרתי.. =) אבל אני ממש לא מסופקת אנחנו שוכבים פעם גג פעמיים בשבוע. וכשאני יוזמת אני מקבלת סירוב. דיברתי עם בן זוגי על כך שזה ממש מתסכל אותי שאלתי אותו אם אני לא מושכת אותו אם משהו בי מפריע לו הוא ציין שלא. יש לציין שאני בחורה מאוד מטופחת ונחשבת לסקסית של החבר'ה.. הוא תירץ את זה בעייפות ומחשבות שמטרידות אותו בעבודה. ניסיתי לתמוך ולהבין. אבל כשראיתי שאחרי חודשים כלום לא הישתנה החלטתי קצת לרגל ולגשש לו במחשב הרי הוא כל הזמן מספר על עבר מלא בסקס ותשוקה תמיד אמרו עליו שהוא ה"זיין" שבחבר'ה שמביא לכולם תבחורות.. אז לאחר מחשבות רבות חיטטתי לו בהיסטורי וחשכו עייני ראיתי התכתבויות בצ'אטים בחדר הומואים ראיתי סירטי פורנו אך ורק של קוקסינליות וראיתי חיפוש דירות דיסקרטיות של קוקסינליות. ראיתי גם הודעה בפלאפון שהוא שלח למישהו "חמוד תענה לי". עכבתי במשך כמה חודשים הצאטים נעלמו מההיסטורי אבל סירטי הפורנו של הקוקסינליות הלך והתרחב יש לציין שהוא צופה רק בסרטים מהקטגוריה הזו. לאחר מחשבות רבות פניתי אליו ופתחתי הכל אמרתי לו שאני יודעת שחדרתי לו לפרטיות ושזה לא בסדר אבל לא יכולתי לחיות עם התיסכול הזה כמובן שהוא התעלם מהעיקר והתחיל לתקוף אותי על כמה זה לא בסדר מה שעשיתי.. השיחה ניגמרה כמובן עם חוסר תשובות כל אחד הלך לביתו ולא דיברנו במשך כמה ימים לאחר מכן הוא התקשר אליי בוכה ואמר שלא יכול לחיות בלעדיי. חזרנו והמשכתי לעקוב אחריו הצפיה בפורנו לא פחתה והוא גם לא מתאמץ להסתיר את זה. הוא טוען שהוא לא אוהב גברים שפשוט השוני הזה מסקן אותו לא קניתי את זה. והמצב נישאר כמו שהוא עם תיסכול גדול חוסר סיפוק בסקס עם בן אדם שאני אוהבת אבל אני לא יודעת בעצם מיהו ומה הוא מתחננת שתעזרו לי. שקד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פליזז תתיחסו אליי

מתוסכלת
    15/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הבן זוג שלי בעצם הומו???? - תגובה

נטע ידיד
    18/02/2011

לקיים יחסי מין פעמים בשבוע נשמע לי נורמאלי ביותר. עייפות ומתח בעבודה יכולים להשפיע על הרצון לקיים יחסי מין. יש מקום שתבדקי עם עצמך משוע פעמיים בשבוע מתפרש אצלך כאילו שאת לא מושכת מספיק. פער בין הצרכים המיניים קיים אצל זוגות רבים, לקיים יחסי מין מתוך לחץ זה אינו נכון, לכן לדעתי חשוב שתנסו לשוחח על כך בזמן שאתם רגועים ולבדוק האם ניתן לגשר על הפערים ביניכם ולמצא את שביל הביניים.
    אנשים יכולים להתגרות מכל דבר, התגרות מצפייה ביחסים הומו סקסואלים אינה מעידה עדיין על שום דבר. אנשים יכולים להתגרות מאלימות במיניות אבל לא ירצו אותה ביחסים שלהם וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו