טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 37 נשוי 5 שנים + 2 ילדים מזה כשנתיים יש לי מאהבת רווקה (כמובן ללא ידיעת האשה) אני מתפקד היטב עם המאהבת ללא בעיות גמירה. עם האשה אני מתקשה להגיע לגמירה (הגם שיש זיקפה וחדירה). אני אוהב את אשתי, אך רוצה להמשיך גם בקשר עם המאהבת ויחד עם זאת להצליח לגמור ביחסי מין עם האשה (ולו רק כדי שלא תדאג) - האם יש לך עצה טובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תמיד בבגידה הטעם מתוק יותר וטוב יותר והכל מתפקד נהדר... הבעיה שכאשר בוגדים פחות משקיעים בבית כי תמיד מוצאים את הנחמה בידיים אחרות ,הולכים לקל ולמרגש...אני מנחה למיניות ומאמנת אישית וזוגית ורוב המתאמנים שלי באים מהרקע של הבגידות , והכל ברור וידוע שיש בעיה של תקשורת קשה עם האישה החוקית...אנשים בימנו לא מתאמצים מספיק ..לא מתקשרים נכון ולא עובדים קשה בשביל להתרגש ...החברה מכתיבה מלחיצה ומפתה מידי ורוב האנשים נשחפים ושוכחים מהיופי של הזוגיות גם בלי לבגוד ...גם אם תנסה לשכנע אותי ולהגיד שהבגידה תרמה לך אני אוסיף ואומר שכשחיים חיים כפולים הכל מתחלק בחצי ....וזה מה שקורה לך...אתה מקבל חצי...וחבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד