יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין
    בועז
    15/02/2011

אני בן 37 נשוי 5 שנים + 2 ילדים
    מזה כשנתיים יש לי מאהבת רווקה (כמובן ללא ידיעת האשה)
    אני מתפקד היטב עם המאהבת ללא בעיות גמירה.
    עם האשה אני מתקשה להגיע לגמירה (הגם שיש זיקפה וחדירה).
    אני אוהב את אשתי, אך רוצה להמשיך גם בקשר עם המאהבת ויחד עם זאת להצליח לגמור ביחסי מין עם האשה (ולו רק כדי שלא תדאג) - האם יש לך עצה טובה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין

הוספת תגובה

• יחסי מין - תגובה

נטע ידיד
    19/02/2011

קצת קשה לקפות על שתי חתונות בו זמנית, הייתי ממליצה לך לנסות לשפר את התקשורת המינית עם אשתך ואז יתכן והבעיה שלך תפתר, הגוף שלך מדבר במקומך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תן לי את המאהבת שלך

אילן
    20/02/2011

תשפר את היחסים עם אשתך
    הסקס זה לא הכל אתה אוהב את אשתך
    על תבגוד בה כי אחרכך הסוד יתגלה אתה תשאר לבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה היא בבעיה

קציעה אלדר
    26/02/2011

תמיד בבגידה הטעם מתוק יותר וטוב יותר והכל מתפקד נהדר...
    הבעיה שכאשר בוגדים פחות משקיעים בבית כי תמיד מוצאים את הנחמה בידיים אחרות ,הולכים לקל ולמרגש...אני מנחה למיניות ומאמנת אישית וזוגית ורוב המתאמנים שלי באים מהרקע של הבגידות , והכל ברור וידוע שיש בעיה של תקשורת קשה עם האישה החוקית...אנשים בימנו לא מתאמצים מספיק ..לא מתקשרים נכון ולא עובדים קשה בשביל להתרגש ...החברה מכתיבה מלחיצה ומפתה מידי ורוב האנשים נשחפים ושוכחים מהיופי של הזוגיות גם בלי לבגוד ...גם אם תנסה לשכנע אותי ולהגיד שהבגידה תרמה לך אני אוסיף ואומר שכשחיים חיים כפולים הכל מתחלק בחצי ....וזה מה שקורה לך...אתה מקבל חצי...וחבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין - תגובה

26/02/2011

ברור לך שאין בעיה גופנית, אלא רק רגשית. עם המאהבת אין שום בעיה ועם אשתך יש בעיות (רגשות אשם?). על איזה פתרון יצירתי חשבת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו