שלבים לפי א' ב'..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלבים לפי א' ב'..
    לאה
    16/02/2011

ערב טוב,אני בת 20 וחבר שלי בן 22 מבית דתי, שנינו לא קיימנו יחסי מין מעולם ורוצים להתחיל..
    נשמח אם מישהו יכול לספר בקצרה מה צריכים לעשות שרוצים לקיים יחסי מין..
    מה השלבים..מתי שמים קונדום?
    אישה גומרת ואמור לצאת נוזל כמו הגבר?
    איך האיבר מין יכול להיות יותר קשה?..נסינו שלשום ולא הצלחנו שאיבר מינו יכנס לאיבר המין שלי..

תודה ענקית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלבים לפי א' ב'..

הוספת תגובה

• שלבים לפי א' ב'.. - תגובה

אורית פס
    17/02/2011

מציעה לכם לקנות מדריך מיני ויש גם מדריכים למגזר הדתי,וכמו כן יש סידרה בשם "מדריך לאוהבים" בה ניתן גם לצפות תוך קבלת הסברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

לאה
    18/02/2011

למה אין אפשרות לקבל קצת הסבר בקצרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

נטע ידיד
    19/02/2011

אני ממליצה לכם לפנות לטיפול מיני, קצת קשה לענות על שאלותיך הרחבות בכתב. כפי שאורית המליצה כדאי לפנות לספרים או לקלטות, תקבלי שם את כל התשובות, כנל גם דרך האינטרנט תוכלי למצא באתר הנל ובאתרים נוספים גם אלה של משרד הבריאות תשובות לכל שאלותיך. הדרך הטובה ביותר להתמודד עם הקשיים שלם היא לפנות בהקדם לטיפול מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו