טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 27 ויוצאת עם בן זוגי כמעט שנה. אנחנו מקיימים יחסי מין אך לעיתים רחוקות. הסקס עצמו די סטנדרטי, לרוב חבר שלי לא מוודא שאני אגמור, האקט עצמו קצר. אנו מתמזמזים, מתקלחים ביחד, אני נוגעת בו הרבה, יוזמת דברים, אפילו ניסיתי כל מיני דברים שונים כדי לגרות אותו לכך ואני מרגישה שהוא מגיב לכך פיזית, אולם איננו שוכבים. שאלתי אותו מספר פעמים מה הסיבה לכך (האם לא נמשך אלי? אולי הריח שלי לא נעים לו? אולי לא נהנה מהסקס בינינו?). הוא אינו אוהב לדבר על כך וטוען כי הוא עייף, כי המצב הכלכלי שלנו מוריד לו את מצב הרוח, אומר כי כאשר אנו מתווכחים זה מדכא לו את החשק וכו'. אולם, גם כאשר הכל בסדר בינינו וגם כאשר מצב רוחו מצויין - אין סקס!!! זה גורם לי לתהות, מחשבות רבות מתרוצצות במוחי, מרגישה לא אהובה, ביטחון עצמי ירוד. רוצה מאוד להבין מה הסיבה! (התחלתי אפילו לחשוב שאולי הוא הומו מרוב יאוש!) האם יתכן ומדובר בבעייה רפואית או נפשית? האם קשור אולי לטראומה שעבר או פחד מהנושא? אוהבת אותו מאוד ולא רוצה להיפרד ממנו בגלל הנושא הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד