יש מצב לשכנוע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש מצב לשכנוע?
    רוויטל
    17/12/2007

האמת נמאס לי.....בזמן שחבר שלי מצפה שאני אענג אותו .......גם בירידות גם נשיקות בתחת הוא לא מוכן לעשות את אותו דבר בשבילי....בנוסף לכל שהסקס נגמר תוך 5 דקות ואם אני לא אתן את ההשקעה אז תוך 3 דקות.
    לדעתכם אפשרי לשכנע את הבנאדם לרדת? הוא אומר שאם יכנס לו לפה הפרשה כלשהי הוא יקיא (וממש אין לי הרבה הפרשות.
    אמרתי לו אנקה עם סבון אנגב במגבון.....תמיד האזור מגולח....יש מצב לשכנוע? ואם כן איך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש מצב לשכנוע?

הוספת תגובה

• הוא סתם נותן לך תירוצים הפרשות זה

אבי
    17/12/2007

מגעיל אבל ניסבל זה יכול ליגרום לטעם רע בפה וסירחון אולי אבל זה ניסבל בהחלט,תכריחי אותו שיענג אותך מה הקטע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום סרחון

רוויטל
    17/12/2007

אני מוצצת לו אחרי שהוא חודר אליי ועם הפרשות וזה לא מגעיל.....אם היו לי הפרשות מגעילות הייתי מטפלת בזה.......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סירחון או לא לא נעים ללקק למישהי

אבי
    17/12/2007

לרוב ביגלל ההפרשות שיש באיבר המין כשהו מגורה זה טבעי יש כאלה שיש להן קצת ויש שהרבה אבל זה לא כזה נורא והוא צריך ליסבול את זה אל תוותרי לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב שהוא סתם דביל!!!

דוד
    18/12/2007

אני לא ילד, יצא לי להייות עם הרבה נשים (אני כבר בסוף שנות ה30 שלי) ואמנם לפעמים יש הפרשות יתר אבל זה חלק מהעניין.
    אם הוא אוהב אותך אז הוא צריך לקבל אותך איך שאת, גוף ונפש!!!
    ואם הלחות שגירוי מיני גורם לך מגעילה אותו אז כניראה שאת מגעילה אותו והוא חושב רק על הסיפוק שלו ומבחינתו לענג אותך זה לא חשוב מספיק.
    אני חושב שמצב כזה מראה על אי התאמה שלו לא רק אלייך אלא לכל אישה שהיא!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו