מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מוקדמת גיל 17אבי22/02/2011
שלום,בגיל 13 שכבתי בפעם הראשונה ומאז ועד היום שכבתי עם עשרות בחורות,אני אינני מתרגש יותר מידי כבר וכדומה ,הבעייה שלי היא שמאז ומתמיד אני גומר תוך בערך 40 שניות,ניסיתי לעבוד על זה עם כל מיני אימונים ותרגילים וכל מיני שיטות,לחשוב על דברים אחרים לאונן לפני,אין,שום דבר לא עוזר,אני לפעמיים גומר עוד לפני האקט
בשנה האחרונה אני די בדיכאון ומתבייש מזה שכן אני עובד על להביא בחורה אליי שעות ובסוף העניין הוא חצי דקה
שקלתי להתחיל ליטול כדור ויאגרה [בלי מרשם כי אין מצב שיתנו לי בגלל הגיל אבל אני חייב]
מה דעתכם? יש פתרונות אחרים? הצעות על הלקיחה והשימוש?
בתודה מראש.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש להוסיף
אבי22/02/2011כי קניתי ספרים עם כל מיני שיטות לטיפול כמו לשים אצבע בנקודות מסויימות להכיר את נקודת האל תחזור וכדומה ואין שום התקדמות[אין לי בת זוג שיכולה לעבוד איתי על זה וגם אםן היה אין סיכוי להצלחה]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקח את זה בקלת אתה עדיין צעיר
לאבי22/02/2011רוב הסיכויים שזה בכלל פסיכולגי אצלך. יגיע הגיל שלא תצליח לעמוד אותו ואז תתגעגע לימים האלה עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מוקדמת גיל 17 - תגובה
נטע ידיד26/02/2011אבי שלום, כדי להתמודד עם הקושי שלך כדאי שתלך לטיפול מיני, זה בעיתי בגילך ללא אישור ההורים ותשלום שלהם אבל זה הפתרון הנכון בשבילך. לא תרמת לעצמך בכך שקיימת יחסים בגיל מוקדם עם עשרות בנות, זה לא נכון לעשות זאת כשעדיין לא בשלים לכך רגשית, אל תגרום לעצמך נזק חמור יותר ע"י כך שתתחיל להשתמש בויאגרה ותהפוך להיות תלוי בתרופה. ויאגרה פותרת בעיות זקפה ולא בעיות של פליטה מהירה. מעבר לכך שאם אתה תהיה בחרדה הויאגרה לא תעזור לך. נסה לרכוש ספר או להכנס לאינטרנט בנושא פליטה מהירה ותלמד להבין קצת יותר לגבי הבעיה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אבי28/02/2011כל עוד זה קשור בליידע את ההורים אין מצב,למרות שלפי מה שאני יודע זה הכל אמור להיות חסוי כל עוד אין סכנה לחיי .
אני לא מתרגש ולא נלחץ בסקס וזה מה שמשגע אותי אני כבר תקופה לא מקיים יחסי מין בגלל שאני מתבייש והביטחון העצמי שלי נהרס ,אני מפחד שבחורות יתאכזבו ממני וחוץ מלאונן מנסה לא להגיע למצבים עם בחורות כדי שאני לא יתפתה להכנס למצב אינטימי ואז להצטער על זה .
אני מעדיף להיות תלוי בתרופה העיקר שהביטחון שלי יהיה גבוה ושאני לא יוותר על חיי המין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
אורית פס28/02/2011את היכול לפנות ל"דלת פתוחה " שהיא תחנת ייעוץ לנוער .שם תקבל מענה ללא תשלום כלל וללא מעורבות הורים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)