חייב לדעת תענו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב לדעת תענו לי
    שלומי
    22/02/2011

אני בן 20 יש לי חברה שנתיים וחצי ושאחנו עושים סקס היא לא ניראה לי גומרת יעניהכול רתוב כזה אבל היא אומרת שהיא לא מרגישה שהיא גומרת ושרבתי איתה היא אמרה לי שהיא זייפה והיא גמרה רק פעם אחת מה זה יכול להיות תענו לי ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב לדעת תענו לי

הוספת תגובה

• רוב הבנות בכלל לא גומרות מחדירה

ערן
    24/02/2011

וחברה שלך לא יוצאת דופן בעניין הזה.

אל תדאג. אם ממש חשוב לך שהיא תגמור תלכו לחנות סקס של נשים כמו סיסטרס בת"א, הם מייעצים ויש להם מלא אביזרים לבנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחת אותי אחי

שלומי
    25/02/2011

וואלה הייתי מישהי אחרת לפניה והיא לא היתה מפסיקה ליגמור וחברה שלי עכשיו היא לא אוהבת את כול האביזרים כבר ניסיתי אתה מבין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייב לדעת תענו לי - תגובה

נטע ידיד
    26/02/2011

רוב הנשים אינן גומרות בחדירה. כדי שהיא תוכל לגמור עליכם לדבר בפתיחות ולבדוק האם היא גמרה אי פעם והיא יודעת איך לגמור ומוכנה להנחות אותך. אתם צריכים להיות מספיק פתוחים כדי לדבר על כך ולא להפגע, היא צריכה לערוך לך הכרות עם המקומות הרגישים שלה ולהדריך אותך מה נעים לה יותר ומה פחות.
    חשוב שתדע - רטיבות אינה קנה מידה לרמת גירוי. בכדי לגמור היא צריכה להיות ברמת גירוי מאד גבוהה. גבר מתגרה מהר יותר מאשה אתה צריך לחכות לה עד אשר היא תאמר לך שהיא מאד מגורה ואם גמרתה לפניה להמשיך ולגרות אותה אחרי עד שהיא תגמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו